Çözüldü TOGG yerli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?

%51'i yerli, araba yerli ve milli diye pazarlandığı için millet arabayı yerli sanıyor. %100 Türk olmasına da gerek yok zaten, kaliteli olsun yeter.
Evet, ama devlet sanki kendi malıymış gibi gösteriyor hiç kimsenin aklında özel bir otomotiv markası gibi değil sanki arabayı TOGG değil de devlet üretmiş gibi. Böyle olmasa çok güzel olacak.

Yerli değil. Ancak çoğu popüler arabalarda %100 yerli değil.
Her arabanın kendi ülkesine özel yerlilik oranı var zaten önemli olan tasarlayan üreten ülke.

TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?

%51'i yerli, araba yerli ve milli diye pazarlandığı için millet arabayı yerli sanıyor. %100 Türk olmasına da gerek yok zaten, kaliteli olsun yeter.

Çözüm
Sizde var ya sanki arabayı yurt dışında tasarlamışlar ülkeye girip sadece üzerine logo basmış gibi davranıyorsunuz. :D

İsterse Türk mitolojisinde yer alsın hocam, çıkış fiyatı ile kim alabilir bilemiyorum.
Fiyatı daha açıklanmadı ama 1 milyon civarı olursa yine iyi o güçte tam elektrikli Premium SUV'nin o fiyatlarda olması iyi bir şey. Tabii ki herkes isterdi daha ekonomik bir şey üretilmesini ama biraz daha yenilikçi davranılıyor.

Ülkemizde iyi kötü bir tane araba fabrikamız var. Bugün pahalı bir araç yarın ucuz bir araç piyasaya sürülebilir. Bir tane fabrika kurduk. Herkes akıl hocası çıktı. Daha önce neden kurmadılar.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı