Çözüldü TOGG yerli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan_klft

Hectopat
TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TOGG haberlerde yerli ve milli üretim olarak gösteriliyor cidden öyle mi? Ülkeye bir kazanç sağlayacak mı?

%51'i yerli, araba yerli ve milli diye pazarlandığı için millet arabayı yerli sanıyor. %100 Türk olmasına da gerek yok zaten, kaliteli olsun yeter.
Ben toggotoservis.com.tr aldım inşallah yerlidir

Sizde var ya sanki arabayı yurt dışında tasarlamışlar ülkeye girip sadece üzerine logo basmış gibi davranıyorsunuz.

Logo da hazır logo bu arada . Bu arabaya acilen yeni ve güzel bir logo lazım, bu logo berbat. Bir logo yarışması düzenlense güzel olur aslında.

İlk duyurulduğu sıralarda 1M olacak diye bir söylenti vardı insanlar o paraya gider 1 Tesla yanına 3+1 ev alırım diyordu(tabii o zaman dolar 6-7TL) ama hiç sanmıyorum çok daha fazla olacaktır.

Logo da hazır logo bu arada . Bu arabaya acilen yeni ve güzel bir logo lazım, bu logo berbat. Bir logo yarışması düzenlense güzel olur aslında.
Logo çok hoş, sol batıyı sağ doğuyu gösteriyor. Doğu ve batının birleştiği yerde üretildiğini gösteriyor. Ortadaki elmas sağlamlık ve kaliteyi simgeliyor. Muazzam bir logo, hayran oldum. yazılması da kolay. <>

Yazılması kolay ancak anlamı kadar kendisi de güzel olsa keşke . Çok daha iyi ve klas bir logo yapılabilir, arabaya yakışmıyor bu logo.

Audi'nin logosunda 5 tane halka var Mercedes'te ise 3 tane çizgi buna da laf etsene.

Şu mesaja bakınca kocaman bir boşluk görüyorum, büyük bir akıl eksikliği var bu mesajda. Herkese fetöcü diyen tipler gibi türedi sizin gibiler. Konumuz Mercedes veya Audi değil kaldı ki bu iki marka Türk bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…