405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 2 Kasım 2022 #81 Ya adam güzelce konu açmış. Buna bile "hahaha" atacak radikal muhalif insanlar neden var? Kemal'in çocukları galiba bunlar.
Ya adam güzelce konu açmış. Buna bile "hahaha" atacak radikal muhalif insanlar neden var? Kemal'in çocukları galiba bunlar.
Estar Abi Centipat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 446 2 Kasım 2022 #82 hacı baba dedi: KYK vs. borcum yok ama destekliyorum bu düşünceyi. Benim ülkemin vatandaşının borçları silinsin para oraya gideceğine değil mi Genişletmek için tıkla... Pelinsu üniversitesi mezunları yerine togg gibi girişimler desteklenmeli bu arada.
hacı baba dedi: KYK vs. borcum yok ama destekliyorum bu düşünceyi. Benim ülkemin vatandaşının borçları silinsin para oraya gideceğine değil mi Genişletmek için tıkla... Pelinsu üniversitesi mezunları yerine togg gibi girişimler desteklenmeli bu arada.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 2 Kasım 2022 #83 Estar Abi dedi: Pelinsu üniversitesi mezunları yerine togg gibi girişimler desteklenmeli bu arada. Genişletmek için tıkla... İkisinide al vur birbirine.
Estar Abi dedi: Pelinsu üniversitesi mezunları yerine togg gibi girişimler desteklenmeli bu arada. Genişletmek için tıkla... İkisinide al vur birbirine.
Estar Abi Centipat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 446 2 Kasım 2022 #84 shocktroop dedi: İkisinide al vur birbirine. Genişletmek için tıkla... Robot üretiyorum, marsa roket yolluyorum ama chpli olmadığım için diye eleştirileceğim hatta önüme taş konulacak sanırım. İlginç.
shocktroop dedi: İkisinide al vur birbirine. Genişletmek için tıkla... Robot üretiyorum, marsa roket yolluyorum ama chpli olmadığım için diye eleştirileceğim hatta önüme taş konulacak sanırım. İlginç.