Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 19 Eylül 2022 #11 Holdt dedi: Herkese aynı iban atılmıyor . Genişletmek için tıkla... Aynen şimdi teyit ettim kişi adına açıyorlarmış iki tanıdığıma aynı bankadan farklı iban gelmiş. 264523 dedi: MHz nedir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri oluyor. Teyzen arasın görüşsün olmazsa bankaya gitmeniz gerekicek. trgtckr dedi: Kişiye özel IBAN atılıyor bilginiz net değilse lütfen mağduriyet açısından net cevaplar vermeyin. Genişletmek için tıkla... Dostum emin konuşmadım bir daha oku istersen. Son düzenleme: 19 Eylül 2022
Holdt dedi: Herkese aynı iban atılmıyor . Genişletmek için tıkla... Aynen şimdi teyit ettim kişi adına açıyorlarmış iki tanıdığıma aynı bankadan farklı iban gelmiş. 264523 dedi: MHz nedir? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri oluyor. Teyzen arasın görüşsün olmazsa bankaya gitmeniz gerekicek. trgtckr dedi: Kişiye özel IBAN atılıyor bilginiz net değilse lütfen mağduriyet açısından net cevaplar vermeyin. Genişletmek için tıkla... Dostum emin konuşmadım bir daha oku istersen.
5 516777 Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Ekim 2022 #12 trgtckr dedi: Kişiye özel IBAN atılıyor bilginiz net değilse lütfen mağduriyet açısından net cevaplar vermeyin. Genişletmek için tıkla... Açılan hesap geçici mi yoksa vadesiz hesap mı açılıyor kullanabiliyor muyuz?
trgtckr dedi: Kişiye özel IBAN atılıyor bilginiz net değilse lütfen mağduriyet açısından net cevaplar vermeyin. Genişletmek için tıkla... Açılan hesap geçici mi yoksa vadesiz hesap mı açılıyor kullanabiliyor muyuz?