Toksik ilişki bitmesine rağmen can yakıyor

iyi geceler dilerim

Sizin adınıza üzüldüm. Allah annenize rahmet eylesin. Yapacak bir şey yok artık. Kendimizi geliştirmeli yapacak bir şeyler bulmalı ve yaz tatilini eğlenerek keyfini çıkararak geçirmeliyiz. Umarım kendinizi toparlarsınız.

Seni anlıyorum, senin bakış açına bakabiliyor ve seni çok iyi anlıyorum. Hayatın senin için çok kötü geçtiğini biliyorum.
Anladığım kadarıyla gerçekten zor bir süreçten geçiyorsun ve hissettiğin acı oldukça derin. Aşk, özellikle de zor bir dönemde yaşanıyorsa, insanın hayatında kalıcı izler bırakabilir. Sana birkaç konuda hem destek hem de tavsiye vermek istiyorum.

Duygularını kabul Et, şu an hissettiğin üzüntü, hayal kırıklığı ve belki de öfke tamamen normal. Aşkın bitişi, özellikle de senin kadar bağlandığında, çok acı verici olabilir. Bu duyguları bastırmaya çalışma, yaşa ve zamanla geçeceğini bil

Kendine Zaman ver, iyileşmek için zamana ihtiyacın var. Bu süre zarfında kendine karşı nazik ol ve her şeyin bir anda düzelmeyeceğini kabul et. İyileşmek bir süreçtir ve bu süreçte inişler ve çıkışlar yaşanabilir.

Kendine Odaklan, kendi ilgi alanlarına, hobilerine ve sana iyi hissettiren aktivitelere yönel. Kendine yatırım yaparak kendini yeniden inşa etme sürecine girebilirsin bu, spor yapmak, kitap okumak, yeni bir hobi edinmek veya sadece sevdiğin arkadaşlarınla vakit geçirmek olabilir,

Sosyal Destek al, duygularını paylaşabileceğin ve seni anlayan arkadaşların veya aile üyelerinle vakit geçir. Bir şeyleri paylaşmak ve başkalarından destek almak iyileşme sürecini hızlandırabilir.

Profesyonel Yardım Düşün, eğer duygusal olarak çok zorlanıyorsan, bir terapist veya danışmanla konuşabilirsin, annen için üzgünüm, mekanı cennet olur inşallah, profesyonel yardım, duygularını daha iyi anlamana ve onları yönetmene yardımcı olabilir

İlişkiyi Yeniden Değerlendir, bu ilişki sana ne öğretti Hangi hataları yapmamak veya hangi davranışları tekrarlamamak için bir ders çıkardın? Gelecekteki ilişkilerin için bu deneyimden ne gibi dersler aldın? Bu sorular üzerine düşünmek, gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurmana yardımcı olabilir.

Kendini Suçlama, her ilişkide karşılıklı hatalar olabilir. Kendini suçlamak yerine, yaşadıklarından ders çıkar ve ileride daha iyi bir partner olmayı hedefle
Son olarak, unutma ki hayat devam ediyor ve bu deneyim seni daha güçlü yapacak. Zamanla her şey daha da kolaylaşacak ve belki de bir gün bu yaşadıklarına farklı bir perspektiften bakabileceksin. Şimdi kendine iyi bakma zamanı

"eski sevgiliden bahsedilir mi" falan yazmanıza gerek yok, dediğim gibi ben bunları sıkıntı olarak görecek biri değilim, içini rahatlatacaksa ben daha iyi olmak için oradayım.
Cık. Burda hata yapmışsın dostum. Kız seni bildiğin kullanmış. Yani eski sevgilisini unutmak için. Zaten sana aşık hissetmiyormuş. İlk sevgilin olduğu ve ilgi eksikliği çektiğin için bunlar normal sürekli olarak senin uğraşman, onun fazla uğraşmaması gibi. Bunlar eşit seviyede olmalı. Ne biri daha çok uğraşacak, ne de diğeri. Bu komplekslerinden kurtul önce

Yapacak pek bir şey yok. Tecrübe olmuş. Muhtemelen o kız ya eski sevgilisine geri dönecek ya da başka birine gidecek. Böyle şeylerde net olman lazım. Problemlerini dile getirmen lazım. Eğer getirmezsen ve böyle konuları konuşmazsan ilerde patlak verebiliyor. Kızın nedenini, amacını tam anlaman lazım. İlk ilişkin olduğu için anlamaman normal ama ilerde anlarsın işte. Tecrübe olmuş vesselam.

Uzun ve düşünceli yazınız için teşekkür ederim, haftaya bayramda ablam ve babam ile antalya'ya gideceğim, dün nerdeyse hiç hevesim yoktu tatil için bile, bütün iştahım kesilmişti. Bugün uzun bir uykudan sonra biraz daha hevesliyim hem tatil için hem de gün için.

Teşekkür ederim.

chatGPT'den yazdırmış. chatGPT'ye aynı şeyi yazsan da yine buna benzer bi şey diyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…