Tokyo ghoul izlenir mi?

1 ve 2'yi izle bırak diğerleri anlamsız.

Hocam aslında o anime bana göre yaşamın zorluğu temalı bir yaşamdan kesitler olsa daha güzel olurdu ama çok savaşa kayıyor ilk sezonda karakterle birlikte sizde öğreniyorsunuz sonra klasiğe bağlıyor tadı kaçıyor.

Şöyle, eğer ergenler için üretilen havalı karakter içeriklerinden zevk alıyorsanız bundan da alırsınız ama bu kötü bir anime olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Şöyle, eğer ergenler için üretilen havalı karakter içeriklerinden zevk alıyorsanız bundan da alırsınız ama bu kötü bir anime olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
O zaman ben almayayayım

Animesinde atlanan çok yer var izlenmez, mangasında her şey daha detaylı ve ne olduğunu anlayabiliyorsun. Kesinlikle mangası okunur ama animesi izlenmez.

1. Sezon kesinlikle izlenmeli. 2. Sezon sonrası sıkmaya başlıyor.

Alakası yok.

Sadece 1.sezonunu izleyip bırakmıştım sınavlarımdan dolayı. Açık söylemek gerekirse ilk sezonda öyle aman aman bişi olmuyo. İlk sezonun sonlarında olaylar hareketleniyo. Sonrasını izlemedim zaten.
2. Sezonda o hype'ı devam ettiremiyorlar. Sonrasında bozuyor yine de ilk bölümlerine bak belki seversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…