Tokyo Ghoul nereden okunur?

Miraxe

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selam.

Başlıkta da dediğim üzere Tokyo Ghoul mangasını okumak istiyorum fakat internette hiçbir yerde yok. Bundan önce Berserk, Vagabond, Chainsaw Man ve Tomodachi Game mangalarını okudum. Bunları internetteki manga sitelerinden okudum ve hepsini bitirdim. Şimdide Tokyo Ghoul'un mangasını okumak istiyorum. Bu mangayı internet üzerinde Türkçe olarak nereden okuyabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'a "Tokyo Ghoul türkçe manga oku" oku yazıyorsun ve ilk çıkan siteye tıklıyorsun bu kadar basit . Ama nedense manganın ilk bölümlerinin türkçe çevirisi yok ortalardan falan başlıyor çeviri. İzgilizce okuya bilirsin ilk bölümleei ama türkçe okumak istersen manganın türkçe meviri basılmış ciltleri var 20-50 tl arası değişiyor fiyatlar aldıöın yere bağlı olarak.

"Mangabilgini" sitesinde 1-24 arası, "mangadenizi" ve "mangaokutr" sitelerinde de 62. bölümden sonrası çevrilmiş olarak var. Yapılabilecek tek şey "Mangabilgini" sitesinde 24. bölüme kadar Türkçesini okuyup sonrasında 62. bölüme kadar olan kısımları İngilizce devam edip, 62'den sonrasını da diğer iki siteden birinden (62. bölümün çevirisi iki sitede de aynıydı, devamı da aynıdır muhtemelen) Türkçe olarak okumaya devam etmek olacaktır sanırım. Bir de "manga-tr" sitesinde varmış fakat okumak için üye girişi gerekiyor, istersen bir de oraya bakabilirsin belki tüm bölümler mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…