Tolunay Ören Bit arttırdığını itiraf etti

Ben asıl milletin ana babasından zar zor para alıp tanımadığı adamlara abi çekerek para basan gençliği anlamıyorum. Yazık valla. Kim niye izler ki bunları? Açın oynayın abi niye izlenir böyle yayıncılar? 1 kişiyi bile oturup izlemiyorum ben. Adam oyunun zevkini çıkarıyor ben de avel avel bakacağım öyle mi?

Bu kanıtlanmış çok büyük bir koz. Twitch ve TikTok 2022 sonunda kapatılacak gibi gözüküyor.

Eğlendiren yayıncılar var, eğlendirmesinin ufak bir karşılığı olarak 3-5 TL atıyorlar işte.

Bu bit olayını umursamadım, izlerken bana zevkli eliyorsa "yok o kara para eklemiş" muhabbetine girecek türden bir insan değilim.

Mete'yi severek izlerdim görünce şaşırdım, tolunay beyin dedikleri de inandırıcı gelmedi.

Ben hala Mete'yi severek izlerim, çok da umurumda değil bu kara para olayları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki yayıncılar dışında asıl suçlular bulundu mu?
Sanmıyorum, adamların ucuza bit satmasının sebebi hedef göstermek için herhalde.

Her şey oyundan ibaret değil. Yayıncı dediğin zaman sadece oyun oynaması gerekmiyor. Hediyeleri güzel olduğu için Amazon Prime kullanıyorum ve 1 yayıncıya abone oluyorum. Zaten onun haricinde de donate veya abonelik işlemi pek gerçekleştirmiyorum. Benim kafada olan biri için kârlı bir iş ama sınırı aşan ve durumu iyi olmayanlar için tamamen zarar.

Eğlendiren yayıncılar var, eğlendirmesinin ufak bir karşılığı olarak 3-5 TL atıyorlar işte.
Keşke bunu anlayabilseler Milletin bizim gibi bilgisayarı olmayabiliyor ve o insanlar da telefondan sadece Twitch, Youtube gibi sitelere girebiliyor.

Bu bit olayını umursamadım, izlerken bana zevkli eliyorsa "yok o kara para eklemiş" muhabbetine girecek türden bir insan değilim.

Ben hala Mete'yi severek izlerim, çok da umurumda değil bu kara para olayları.
Komşunun evine gelen hırsıza kolay gelsin demek gibi bir şey senin düşüncen. Birilerinin hakkına girmiş ve hâlâ itiraf etmek yerine haberim yoktu vs. diyerek izleyenlerine yalan söylüyor. Allah aşkına kim hesabına giren paranın nereden geldiğini incelemez ki?

Düşüncemi 1 saatte 360 Derece Değiştirdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…