Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #1 oynayabilen oldu mu? 25 seviyeye geldim ama artık ilerlemek çok zor ve ilerleyemiyorum tüm görevler tek kişi için imkansız durumda.
oynayabilen oldu mu? 25 seviyeye geldim ama artık ilerlemek çok zor ve ilerleyemiyorum tüm görevler tek kişi için imkansız durumda.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 11 Ekim 2020 #2 Tek kişi oynanamaz, dark zone da tek kişi sıkıntı zaten. Oyunda görev öncesi ajan bulabiliyorsunuz. Rastgele insanlar ile oynayabilirsiniz yani. Son düzenleme: 11 Ekim 2020
Tek kişi oynanamaz, dark zone da tek kişi sıkıntı zaten. Oyunda görev öncesi ajan bulabiliyorsunuz. Rastgele insanlar ile oynayabilirsiniz yani.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #3 Kerem00 dedi: Tek kişi oynanamaz, dark zone da tek kişi sıkıntı zaten. Oyunda görev öncesi ajan bulabiliyorsunuz. Rastgele insanlar ile oynayabilirsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Kendi gorevlerime bulamadım anlaşamıyoruz zaten
Kerem00 dedi: Tek kişi oynanamaz, dark zone da tek kişi sıkıntı zaten. Oyunda görev öncesi ajan bulabiliyorsunuz. Rastgele insanlar ile oynayabilirsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Kendi gorevlerime bulamadım anlaşamıyoruz zaten