RoaX Kilopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 108 Çözümler 1 29 Mayıs 2021 #1 Merhaba. 3 gün önce oyuna sahip oldum biraz bilgi edindim oyun içi beraber oynayacağım bir arkadaş bulursam mutlu olacağım. Ubisoft: R04X. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
Merhaba. 3 gün önce oyuna sahip oldum biraz bilgi edindim oyun içi beraber oynayacağım bir arkadaş bulursam mutlu olacağım. Ubisoft: R04X.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 RoaX dedi: Merhaba. 3 gün önce oyuna sahip oldum biraz bilgi edindim oyun içi beraber oynayacağım bir arkadaş bulursam mutlu olacağım. Ubisoft: R04X. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben gelebilirim isterseniz bende biraz oynadım max 2 3 görev yapmışımdır ama silahlarım vs. iyi Discorddan ekleyin Rxite`#1983
RoaX dedi: Merhaba. 3 gün önce oyuna sahip oldum biraz bilgi edindim oyun içi beraber oynayacağım bir arkadaş bulursam mutlu olacağım. Ubisoft: R04X. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben gelebilirim isterseniz bende biraz oynadım max 2 3 görev yapmışımdır ama silahlarım vs. iyi Discorddan ekleyin Rxite`#1983