BurakÇoban Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2017 #1 Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ın ön siparişini vermeyi düşünüyorum. Oyunu almadan önce size danışmak istedim. Sizce bu oyunu almaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2017
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands ın ön siparişini vermeyi düşünüyorum. Oyunu almadan önce size danışmak istedim. Sizce bu oyunu almaya değer mi?
Batosware Hectopat Katılım 20 Kasım 2015 Mesajlar 264 Yer ADANA Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2017 #2 Bugün Open Beta başlıyor. Uplay hesabınızdan indirin oynayın kararınızı verin. Hem PC'niz yeterli mi hem de oyun güzel mi karar verdikten sonra alabilirsiniz. Oyun 7 Mart'da çıkacak.
Bugün Open Beta başlıyor. Uplay hesabınızdan indirin oynayın kararınızı verin. Hem PC'niz yeterli mi hem de oyun güzel mi karar verdikten sonra alabilirsiniz. Oyun 7 Mart'da çıkacak.
O Obiwan Canosi Kilopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 88 26 Şubat 2017 #3 Eğer bilgisayarın kaldırırsa süper bir oyun. Şahsen betasına katılıp sadece 25 dakkika oynayıp zevk aldım. Muhteşem.
Eğer bilgisayarın kaldırırsa süper bir oyun. Şahsen betasına katılıp sadece 25 dakkika oynayıp zevk aldım. Muhteşem.