JustBear01 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ücretsiz Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe yaması var mı? Denediklerim olmadı.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Kasım 2023 #2 Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, gizlilik ve savaş temalı oyun olan Tom Clancy's serisinin Ghost Recon Wildlands oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama yamatr.com Bunu denedin mi?
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, gizlilik ve savaş temalı oyun olan Tom Clancy's serisinin Ghost Recon Wildlands oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama yamatr.com Bunu denedin mi?
JustBear01 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #3 aKuu dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, gizlilik ve savaş temalı oyun olan Tom Clancy's serisinin Ghost Recon Wildlands oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama yamatr.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dosya uyuşmazlığı hatasını alıyorum.
aKuu dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, gizlilik ve savaş temalı oyun olan Tom Clancy's serisinin Ghost Recon Wildlands oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama yamatr.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam dosya uyuşmazlığı hatasını alıyorum.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Kasım 2023 #4 JustBear01 dedi: Hocam dosya uyuşmazlığı hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi crack mi? "Oyunun Steam, Uplay ve Epic Games platformlarıyla, Gold ve Ultimate sürümleriyle uyumludur." Böyle yazıyor. Seninki standart sürümse o yüzden de olabilir.
JustBear01 dedi: Hocam dosya uyuşmazlığı hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi crack mi? "Oyunun Steam, Uplay ve Epic Games platformlarıyla, Gold ve Ultimate sürümleriyle uyumludur." Böyle yazıyor. Seninki standart sürümse o yüzden de olabilir.
JustBear01 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #5 aKuu dedi: Oyun orijinal mi crack mi? "Oyunun Steam, Uplay ve Epic Games platformlarıyla, Gold ve Ultimate sürümleriyle uyumludur." Böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Orjinal, Uplayden aldım ancak standart sürüm aldım.
aKuu dedi: Oyun orijinal mi crack mi? "Oyunun Steam, Uplay ve Epic Games platformlarıyla, Gold ve Ultimate sürümleriyle uyumludur." Böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Orjinal, Uplayden aldım ancak standart sürüm aldım.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Kasım 2023 #6 JustBear01 dedi: Orjinal, Uplayden aldım ancak standart sürüm aldım. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden hata vermiş olabilir. Sitede yazana göre standart sürümle uyumlu değil.
JustBear01 dedi: Orjinal, Uplayden aldım ancak standart sürüm aldım. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden hata vermiş olabilir. Sitede yazana göre standart sürümle uyumlu değil.
JustBear01 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #7 aKuu dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, gizlilik ve savaş temalı oyun olan Tom Clancy's serisinin Ghost Recon Wildlands oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama yamatr.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı yapımcının yamasının eski sürümünü denedim onda da sadece oyuna girerken ekrana gelen uyarı bölümü Türkçe oldu menü yine aynıydı.
aKuu dedi: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Türkçe Yama Bu Türkçe yama paketi, gizlilik ve savaş temalı oyun olan Tom Clancy's serisinin Ghost Recon Wildlands oyunu için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama yamatr.com Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı yapımcının yamasının eski sürümünü denedim onda da sadece oyuna girerken ekrana gelen uyarı bölümü Türkçe oldu menü yine aynıydı.