Tom Clancy's Ghost Recon; Wildlands vs Breakpoint

seftek02

Decapat
Daha fazla  
Evet başlıkta yazdığı gibi 2025 de hangisi alınır ya da ikisi de alınmaz mı? Bende R6 var fakat bunu almamın sebebi biraz da takılmalık istiyorum. Yapay zekaya sorduğumda Wildlands dedi ama oynayanlardan bunun önerisini almam daha doğru olur.

İlk sorum 2025 de alınır mı?
İkinci sorum ise hangisi alınmalı? Avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte yazarsanız sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınır kütüphanenizde bulunsun. Taktiksel ve gizlilik üzerine zaten bilginiz vardır buna göre oynarsanız kesinlikle alınır hızlı hızlı görevleri ve düşman bölgelerini bitirmeye çalışırsanız pek tat vermeyecek içinizdende belki diyiceksiniz hızlı oynarsanız neden para verdim kafasına girmeyin yaşayın anı. Hikaye konusunda üzülebilirsiniz pek bir şey beklemeyin. 2 oyunda getir götür büyük kişileri öldürmek peşindesiniz pek değişiklik yok o konuda. Wildans oyununda mesela yere yatıp üstünüzü çamura vs bulamıyosunuz 2 oyunda bulunuyor haritayı takip ederseniz büyük drop uçagını görüceksiniz kırmızı o anda yere yatıp kamufile olacaksınız camura yoksa araç gibi ama robotlar, ateş açabilen dronlar ve kalabalık kişiler size karşı saldırı yapıyorlar ilk başta zorluk çekersiniz zaten silah, kask, yelek, eldiven vs güçlendirdiginizde eşit şekilde olursunuz insanlarla baş edebilirsin ama robot ve dronlar işi bozuyor ayrıca düşman bölgelerinde uçak savar tarzı şeyler var ve bazı bölgelerde uçakla geçtiginiz zaman otomatik kitlenen bombalar var (wildanstada var bu uçak savar ve otomatik kitlenen bombalar). Burada anlatmak istedigim ufak detaylar çokca şey bulunuyor breakpointte en basit örnekler. Wildans yeni nesil değil günümüz şartlarındaki silahlar ve alanlarını düşünebilirsiniz fakat breakpoint çok ayrı seviye 2080 senelerini düşünebilirsiniz yeni nesil teknoloji saldırı ve savunma sistemi. Silah konusunda aynı değişiklik pek görmedim. Online konusunda Wildans'ta oyuncu bulmakta zorlanıyordu fakat breakpointte 30-50 saniye içinde maçı buluyordu. (4-4 savaş bulunuyor iki oyunda da)

Wildans almanız tarafındayım şahsen eğer hoşunuza kaçtıysa içeriği breakpoint oyununuda kütüphaneye ekleyip deneyimleyebilirsiniz ve yanlış hatırlamıyorsam Ubisoft'ta deneme sürümü olarak yükleniyordu Tom Clancy bir oyunu.

https://gameplus.com.tr/ubisoft/paketler araştırmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Wildlands oynamadım ama Breakpoint gayet güzeldi. Kendini tekrar ediyor, yine de 47 saat severek oynadım.

Online konusunda Wildans'ta oyuncu bulmakta zorlanıyordu fakat breakpointte 30-50 saniye içinde maçı buluyordu.

Geçen ay girmiştim, maç bulması 5-10 dakika falan sürüyordu. Onda da hile geliyordu ve kimse ban yemiyordu. Bence online için alınacak oyun değil.

5-10 Dk kadar çıkıyorsa değmez maç aratmaya. Ben oynadıgım süreçte çok rahat buluyordu maçları. Hile hurda işin içinde vardır bana denk gelmedi yatarak pusarak oynadıkları için pek anlamadım yapıp yapmadıklarından. Evet amacı zaten belli sırıtıyo o 4-4 maç kısmı olmasa da olur gibi.

Bana bayağı hile geldi bir daha online girmedim adamlar ölümsüzük falan açıyor.

İkisi de "fena değil" denebilecek oyunlar. Ne çok iyi, ne çok kötü. "Casual" askeri simülasyon oyunları pek fazla olmadığı için belki bu türe göre rahat oynanabilme açısından bayağı iyi denebilirler.

Hikaye ve harita olarak Wildlands, oynanış olarak Breakpoint (bence) daha iyi sayılır. Eğer kasarsanız, yan görev - soru işareti vs., oyunları her şeyiyle oynamaya falan. İkisi de yeterince uzun sürer ama Breakpoint açık ara daha uzun.

İki oyunun da hikaye sunumu çok iyi sayılmaz.
Wildlands'te bölgeler var, bölgelerin patronları var, bu patronları devirip karteli yavaş yavaş çökertmek adına haritada çeşitli görevler yapıyorsunuz. Şunları öldür, bunları patlat vs. mantığında. Herhangi bi' aksiyon oyunundan farklı kılabilecek az bi' askeri tarafı var sadece.
Breakpoint'i bitirmeyip yarıda bıraktım ama onun da hikayesi iyi diyemem. Ara sahneler az, olan ara sahnelerin kalitesi fena değil, ama yine Wildlands'teki gibi "Şuraya gidip bunu yap" mantığıyla işliyor hikaye. Görevler dizi halinde olduğu için bi' bölgeden diğerine geçiyorsunuz arada, farklılık oluyor en azından.

İki oyunun da aksiyonu fena değil. Gizlice düşman temizlemek, farklı silahlar kullanmak falan bayağı sarıyor. Açık çatışmalar o kadar iyi hissettirmiyor ama bana kalırsa.

İkisinde de açık dünyada yapılabilecek bi' ton şey var, düşman karargahları - yan görevler falan. Ama sonuçta yapılabilecekler açısından oyunlar birbirinden çok farklı değil. Yine de Wildlands biraz daha iyi bu konuda bana kalırsa.

Karakter özelleştirme ikisinde de fena değil. Uğraşırsanız bayağı ciddili asker tipleri yapabiliyorsunuz, ben karakteri daha "casual" diziyordum hep ama özel harekat gibi giydirmiş elemanlara da bayağı denk geldim.

Birinin diğerinden pek geri kalır bi' yanı yok günün sonunda ama ben yine de Wildlands biraz daha iyi derdim. Bence önce Wildlands'i alıp oynayın, beğenirseniz ileride ayrıca Breakpoint'i de bi' deneyebilirsiniz.
Eğer olmazsa sadece Wildlands'ı oynamış olmakla kaybedeceğiniz çok bi' şey yok.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Wildlands oyununu alacağım.

Yani oyun gözden çıkarılmış bir oyun herhalde o yüzdendir yakında da fişi çekilir zaten. GTA gibi bile olur. 2 yılda bir temizleme yapılır olur biter. Sonra aynı şekilde devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…