YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 3 Ekim 2021 #1 Bu videoyu ben çektim. Grafikler çok güzel. Bu oyununun da ride 4 gibi ortaya çıkması lazım. Biliyorum eski ama bir şansı daha var gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu ben çektim. Grafikler çok güzel. Bu oyununun da ride 4 gibi ortaya çıkması lazım. Biliyorum eski ama bir şansı daha var gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 3 Ekim 2021 #2 Breakpoint ölü doğmuş bir oyun, tıpkı BFV gibi. Ama Wildlands iyiydi, ama CO-OP dışında tek kişi sıkıcıydı.
Breakpoint ölü doğmuş bir oyun, tıpkı BFV gibi. Ama Wildlands iyiydi, ama CO-OP dışında tek kişi sıkıcıydı.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 3 Ekim 2021 #3 @bados123 bece tek kişilik daha iyi. Çünkü onlineda, birisi ölünce görev yeniden başlıyor. Eğer arkadaşla oynarsan eğlenceli.
@bados123 bece tek kişilik daha iyi. Çünkü onlineda, birisi ölünce görev yeniden başlıyor. Eğer arkadaşla oynarsan eğlenceli.