Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine Ücretsiz Verilir mi?

İlk Oyunun Sahiplerine Ücretsiz Verilir Mi?

• Oy verenlerin toplamı
    33
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada fiyat tahminlerinizi yazarsanız sevinirim.
Oyun bildiğim üzere 3 vs 3 olacak dolayısı ile tam oyun parası alacaklarını sanmıyorum büyük ihtimal Siege'nin ek paketi hissiyatı verecek ben 30-40$ arası bir fiyat bekliyorum.

Hocam verebilirler yada indirime girer tahminen
Hocam adamlar STEEP ve CREW 2 yi ücretsiz verdiler neden R6 yı vermesinler ki. Neyse bari indirim yapsınlar. Bende deli gibi R6 arıyorum şu sıralar indirime girse veya ucuz satan biri olsa atlayacam.

R6 başlığı altında çıkacak herhangi bir oyunu bedava vereceklerini falan düşünmeyin arkadaşlar. :D Şu anda firmaya en çok para kazandıran seri kendisi. Ana oyunu 4 yıldan beri destekliyorlar ve daha da destekleyeceklerini söylediler. Bu yeni yan oyun da bu desteğin bir parçası. :) Çok büyük ve sadık bir kitlesi var serinin. Steep olsun, Crew olsun bunlar zaten tutmadı R6 markası kadar.

Son düzenleme:
R6'yı bedava vereceklerini falan düşünmeyin arkadaşlar. :D Şu anda firmaya en çok para kazandıran oyun kendisi. 4 yıldan beri destekliyorlar oyunu ve daha da destekleyeceklerini söylediler. Çok büyük ve sadık bir kitlesi var oyunun. Steep olsun, Crew olsun bunlar zaten tutmadı R6 kadar.
Yalnız biz R6'den bahsetmiyoruz konu başlığını dikkatli okuyun lütfen.

ben verileceğini zannetmiyorum ubisoft bu tarz oyunlarda kesinlikle para alır ama raibow six siege gibi 100 tl falan olmaz max 50-60 tl sularında olur diye düşünüyorum
50 tl olsa yine öpüp başımıza koyarız ama bi güzellikte yapabilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı