A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 25 Mayıs 2021 #11 Shimada Sensei dedi: Bedava olacak diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ubisoft öyle bir girişimde bulunmaz.
Shimada Sensei dedi: Bedava olacak diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ubisoft öyle bir girişimde bulunmaz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #12 Oyun satacağını sattı bunca yıl. Gerisini oyun içinden kazanmak isteyebilir.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 25 Mayıs 2021 #13 Sadece Steam mi? Epic Games'ten alabilir veya yaz indirimini bekleyebilirsiniz.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 25 Mayıs 2021 #14 Shimada Sensei dedi: Bedava olacak diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yapacaklar ise ücretsiz alanlar başka bir server ile oynamalı diye düşünüyorum. Bana ne kardeşim para vermişim ben.
Shimada Sensei dedi: Bedava olacak diyorlar. Genişletmek için tıkla... Yapacaklar ise ücretsiz alanlar başka bir server ile oynamalı diye düşünüyorum. Bana ne kardeşim para vermişim ben.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 25 Mayıs 2021 #15 RainbowwOnSky dedi: Yapacaklar ise ücretsiz alanlar başka bir server ile oynamalı diye düşünüyorum. Bana ne kardeşim para vermişim ben. Genişletmek için tıkla... Ben de sana vermeseydin derim gülüm. Öyle bir seçeneğin vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
RainbowwOnSky dedi: Yapacaklar ise ücretsiz alanlar başka bir server ile oynamalı diye düşünüyorum. Bana ne kardeşim para vermişim ben. Genişletmek için tıkla... Ben de sana vermeseydin derim gülüm. Öyle bir seçeneğin vardı.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 25 Mayıs 2021 #16 RainbowwOnSky dedi: Yapacaklar ise ücretsiz alanlar başka bir server ile oynamalı diye düşünüyorum. Bana ne kardeşim para vermişim ben. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmaz dostum. Ubisoft kolay kolay böyle çok oynanılan ve espor etkinliklerinden para kazandığı oyunu beleşe vermez. Kaldı ki CSGO'nun durumu ortada.
RainbowwOnSky dedi: Yapacaklar ise ücretsiz alanlar başka bir server ile oynamalı diye düşünüyorum. Bana ne kardeşim para vermişim ben. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olmaz dostum. Ubisoft kolay kolay böyle çok oynanılan ve espor etkinliklerinden para kazandığı oyunu beleşe vermez. Kaldı ki CSGO'nun durumu ortada.
keremartn Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #17 Akali Ablanız dedi: Yakın zamanda bir indirim olacağı hakkında bir haber verildi mi ya da indirime girme ihtimali var m? İndirime girerse tahmininizce ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Daha geçen indirime girdi. Bir daha gelir mi bilemem. Anca yazın.
Akali Ablanız dedi: Yakın zamanda bir indirim olacağı hakkında bir haber verildi mi ya da indirime girme ihtimali var m? İndirime girerse tahmininizce ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Daha geçen indirime girdi. Bir daha gelir mi bilemem. Anca yazın.
Sertac11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Serdivan/Sakarya 26 Mayıs 2021 #18 Epic Store'de indirimde. "Operator Edition" sürümünü satın alın derim, 122.50 TL fiyatı var ve 60 TL kupon ile 62.50'ye alabilirsiniz.
Epic Store'de indirimde. "Operator Edition" sürümünü satın alın derim, 122.50 TL fiyatı var ve 60 TL kupon ile 62.50'ye alabilirsiniz.