404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #1 7560 oyun içi kredili signature Pack'i 8 gün önce aldım şimdi bir kez daha alabilir miyim?
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Haziran 2023 #2 404NotFound dedi: 7560 oyun içi kredili signature Pack'i 8 gün önce aldım şimdi bir kez daha alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alamazsın. Hocam 7500 kredi ile ne yaptınız bende aldımda harcayacak yer bulamıyorum. Artı 0 Eksi
404NotFound dedi: 7560 oyun içi kredili signature Pack'i 8 gün önce aldım şimdi bir kez daha alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Alamazsın. Hocam 7500 kredi ile ne yaptınız bende aldımda harcayacak yer bulamıyorum.
KS KS 404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #3 TimurCan07 dedi: Alamazsın. Hocam 7500 kredi ile ne yaptınız bende aldımda harcayacak yer bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam almaya çalıştığımda engel olmuyor. Hocam daha var tamamen bitmedi de fiyatı uygunken alayım dedim Artı 0 Eksi
TimurCan07 dedi: Alamazsın. Hocam 7500 kredi ile ne yaptınız bende aldımda harcayacak yer bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam almaya çalıştığımda engel olmuyor. Hocam daha var tamamen bitmedi de fiyatı uygunken alayım dedim
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Haziran 2023 #4 404NotFound dedi: Hocam almaya çalıştığımda engel olmuyor. Hocam daha var tamamen bitmedi de fiyatı uygunken alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben alamıyoruz diye biliyorum siz deneyin yine de isterseniz. Artı 0 Eksi
404NotFound dedi: Hocam almaya çalıştığımda engel olmuyor. Hocam daha var tamamen bitmedi de fiyatı uygunken alayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben alamıyoruz diye biliyorum siz deneyin yine de isterseniz.
KS KS 404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #5 TimurCan07 dedi: Hocam ben alamıyoruz diye biliyorum siz deneyin yine de isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denesem gelmezse paraya yazık olacak hocam. Oyun içi alımda da işlem yapamıyoruz diyorlar Artı 0 Eksi
TimurCan07 dedi: Hocam ben alamıyoruz diye biliyorum siz deneyin yine de isterseniz. Genişletmek için tıkla... Denesem gelmezse paraya yazık olacak hocam. Oyun içi alımda da işlem yapamıyoruz diyorlar
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Haziran 2023 #6 404NotFound dedi: Denesem gelmezse paraya yazık olacak hocam. Oyun içi alımda da işlem yapamıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olmaz aldım gelmedi direk sepette alamazsın. Artı 0 Eksi
404NotFound dedi: Denesem gelmezse paraya yazık olacak hocam. Oyun içi alımda da işlem yapamıyoruz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olmaz aldım gelmedi direk sepette alamazsın.
KS KS 404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #7 TimurCan07 dedi: Hocam öyle bir şey olmaz aldım gelmedi direk sepette alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ödemeyi yaptım hesaba gelmezse iade de edilmiyor diye biliyorum bu oyun içi alımlar TimurCan07 dedi: Hocam öyle bir şey olmaz aldım gelmedi direk sepette alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam birisini buldum 6 kez almış paketi ve sıkıntı yaşamamış. Ben de gittim aldım ve geldi. İstediğimiz kadar alabiliyormuşuz. Son düzenleme: 9 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
TimurCan07 dedi: Hocam öyle bir şey olmaz aldım gelmedi direk sepette alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ödemeyi yaptım hesaba gelmezse iade de edilmiyor diye biliyorum bu oyun içi alımlar TimurCan07 dedi: Hocam öyle bir şey olmaz aldım gelmedi direk sepette alamazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam birisini buldum 6 kez almış paketi ve sıkıntı yaşamamış. Ben de gittim aldım ve geldi. İstediğimiz kadar alabiliyormuşuz.
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Haziran 2023 #8 404NotFound dedi: Hocam ödemeyi yaptım hesaba gelmezse iade de edilmiyor diye biliyorum bu oyun içi alımlar Hocam birisini buldum 6 kez almış paketi ve sıkıntı yaşamamış. Ben de gittim aldım ve geldi. İstediğimiz kadar alabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla... Alalım hocam ozaman bu fırsat kaçmaz. Artı 0 Eksi
404NotFound dedi: Hocam ödemeyi yaptım hesaba gelmezse iade de edilmiyor diye biliyorum bu oyun içi alımlar Hocam birisini buldum 6 kez almış paketi ve sıkıntı yaşamamış. Ben de gittim aldım ve geldi. İstediğimiz kadar alabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla... Alalım hocam ozaman bu fırsat kaçmaz.
winlatern Centipat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #9 404NotFound dedi: Hocam ödemeyi yaptım hesaba gelmezse iade de edilmiyor diye biliyorum bu oyun içi alımlar Hocam birisini buldum 6 kez almış paketi ve sıkıntı yaşamamış. Ben de gittim aldım ve geldi. İstediğimiz kadar alabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla... kanka nasıl aldın dlc olarak gectıgı ıcın alamadım ben 2. kere Artı 0 Eksi
404NotFound dedi: Hocam ödemeyi yaptım hesaba gelmezse iade de edilmiyor diye biliyorum bu oyun içi alımlar Hocam birisini buldum 6 kez almış paketi ve sıkıntı yaşamamış. Ben de gittim aldım ve geldi. İstediğimiz kadar alabiliyormuşuz. Genişletmek için tıkla... kanka nasıl aldın dlc olarak gectıgı ıcın alamadım ben 2. kere
KS KS 404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 31 Temmuz 2023 #10 winlatern dedi: kanka nasıl aldın dlc olarak gectıgı ıcın alamadım ben 2. kere Genişletmek için tıkla... Hocam ben 3 kez aldım ama şimdi ben de alamıyorum Artı 0 Eksi
winlatern dedi: kanka nasıl aldın dlc olarak gectıgı ıcın alamadım ben 2. kere Genişletmek için tıkla... Hocam ben 3 kez aldım ama şimdi ben de alamıyorum