Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

Quarantine daha çok pve odaklı bir oyun olacak diye biliyorum.

Alınır tabii ya. Öyle öğrenen öğrendi zor falan değil bana göre. Alırsın arkadaşın varsa kısa sürede yoksa biraz zaman harcayarak çok rahat alışıp zevkle oynarsın.

Steam'de 60 TL'lik bir bütcem var. Hazır Rainbow düşmüşken alsam mı yoksa yerine Dead by Daylight mı alsam karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
İkisini de oynayıp zevk alan biri olarak seçim yapmak çok zor. Dead by Daylight belli bir saati geçtikten sonra tek başınıza oynamak sıkabiliyor. Daha az oynamaya başlıyorsunuz. Arkadaş grubunuz varsa çok eğlenebilirsiniz. R6S ise tek başınıza da eğlenebileceğiniz bir oyun. Daha uzun süre oynamak istiyorsanız R6S alabilirsiniz.

Hocam deluxe alın. Ben normalini aldım ve sadece bir operatör var. Karşıma da değişik değişik adamlar geliyor içimden geçiyor.
Teşekkür ederim son sorum ben leptoptan oynayacam radeon grafik 520 İ57200U 8gb ram en düşük ayarlarda 50 fps görürmüyüm?

Teşekkür ederim son sorum ben leptoptan oynayacam Radeon grafik 520 İ57200U 8GB RAM en düşük ayarlarda 50 FPS görürmüyüm?
AMD tarafını bilmiyorum hocam. GeForce NOW'dan oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…