UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 11 Ağustos 2020 #11 Yener K. dedi: @UBerk Hocam ben de siz ban yediniz zannettim. Genişletmek için tıkla... Allah korusun hocam. Hile gibi bir şeye asla bulaşmam. Tim dedi: Muhtemelen büyük bir hile programı tespit edildi ve şimdi uygun cezaları veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle tahmin ediyorum, BattleEye tarafından banlanmıyorlar çünkü.
Yener K. dedi: @UBerk Hocam ben de siz ban yediniz zannettim. Genişletmek için tıkla... Allah korusun hocam. Hile gibi bir şeye asla bulaşmam. Tim dedi: Muhtemelen büyük bir hile programı tespit edildi ve şimdi uygun cezaları veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle tahmin ediyorum, BattleEye tarafından banlanmıyorlar çünkü.
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Ağustos 2020 #12 Hollewache dedi: Konuyu açalı uzun zaman olmuş, destek ile görüşmeyi düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Ubisoft forumuna yazdım ancak benimle aynı hatayı alan birçok kişi var. Sanırım bilgisayarımdan kaynaklanıyor çünkü Forza Horizon'a ve outlook.com'a da giremiyorum maalesef. Eren AK dedi: Şekil A. Genişletmek için tıkla... ?
Hollewache dedi: Konuyu açalı uzun zaman olmuş, destek ile görüşmeyi düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Ubisoft forumuna yazdım ancak benimle aynı hatayı alan birçok kişi var. Sanırım bilgisayarımdan kaynaklanıyor çünkü Forza Horizon'a ve outlook.com'a da giremiyorum maalesef. Eren AK dedi: Şekil A. Genişletmek için tıkla... ?