Tom Clancy's Rainbow Six: Siege başkalarının ekranını izlerken kasıyor

Merhaba, öldükten sonra başkalarını izlerken sanki düşük FPS ile oynuyormuşum gibi hissiyat alıyorum. Bu benden mi kaynaklıdır yoksa izlediğim kişilerden mi? Benden kaynaklıysa nasıl düzeltebilirim? Çok rahatsız oluyorum.

Merhaba, öldükten sonra başkalarını izlerken sanki düşük FPS ile oynuyormuşum gibi hissiyat alıyorum. Bu benden mi kaynaklıdır yoksa izlediğim kişilerden mi? Benden kaynaklıysa nasıl düzeltebilirim? Çok rahatsız oluyorum.

Bazen izlediğim kişilerde kasma oluyor muhtemelen sizde de öyledir en azından ranked maçın ortasında oyundan atmıyormuş.

Hocam uzun zamandır R6 oynamıyorum, güncellemelerle belki bozulmuştur bilmiyorum. Fakat oynadığım zamanlar izlediğim kişiden kaynaklı oluyordu, kendiniz normal oynarken sorun yoksa izlediğiniz kişiden kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Ölüm kamerasında böyle bir durumun olmasını hiç duymadım. FPS sabit mi oynuyorsunuz merak ettim? Öldükten sonra fps bağımsız hareket ediyorsa takılmaların olması kuvvetle muhtemel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı