Tom Clancy's Rainbow Six: Siege beklenmeli mi?

Teknolojik112

Hectopat
Daha fazla  
Almak istiyorum ama hem zam gelir diye korkuyorum hem de sonbahar indirimlerini bekleyip ucuza almak istiyorum sizce risk alıp beklenmeli mi yoksa direk 85 TL verip alınır mı?

85 TL verip 1 saati 1 TL'den hesaplasak, 85 saatten fazla banko oynarsın, bence riske girme, bütçe olarak sıkıntıya girmezsen bence al, her an zam da gelebilir o hiç belli olmaz, bütçe sıkıntın yoksa alınır ama biraz da olsa seni sıkıntıya sokarsa indirimi bekleyerek şansını dene derim, hiç kendini sıkıntıya sokmaya gerek yok.
@Teknolojik112

Almak istiyorum ama hem zam gelir diye korkuyorum hem de sonbahar indirimlerini bekleyip ucuza almak istiyorum sizce risk alıp beklenmeli mi yoksa direk 85 TL verip alınır mı?

Özel zamanlarda indirime giriyor bayram gibi Black Friday gibi yaz indirimleri gibi o zamanları bekleyebilirsin.

Hocam ben 12 TL'ye alıp 400 saat oynadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her indirimde fiyatı düşüyor yani bekleyin derim. Hem yükseltecek olsalardı yükseltirlerdi oyun yepyeni değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…