ErqtLion Centipat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bilgisayarım kaldırıyor önceden sıkıntısız oynuyordum fakat şimdi tekrarda indirdim ve her oyuna girdiğimde operatör seçtikten sonra tam oyun başlayacakken crash veriyor oyun kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2022
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bilgisayarım kaldırıyor önceden sıkıntısız oynuyordum fakat şimdi tekrarda indirdim ve her oyuna girdiğimde operatör seçtikten sonra tam oyun başlayacakken crash veriyor oyun kapanıyor.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 15 Ocak 2022 #2 Vulkan üzerinden girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS ErqtLion Centipat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #3 Ecmel dedi: Vulkan üzerinden girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hatta Vulkan'ı ilk kez duyuyorum Artı 0 Eksi
Ecmel dedi: Vulkan üzerinden girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hatta Vulkan'ı ilk kez duyuyorum
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #4 Sistem? Artı 0 Eksi
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 15 Ocak 2022 #5 ErqtLion dedi: Hayır hatta Vulkan'ı ilk kez duyuyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu başlatırken Vulkan üzerinden başlatabiliyorsun. İki seçenek çıkıyor. Oradan Vulkan'ı seçerek başlat. Bakalım aynı hatayı verecek mi? Artı 0 Eksi
ErqtLion dedi: Hayır hatta Vulkan'ı ilk kez duyuyorum Genişletmek için tıkla... Oyunu başlatırken Vulkan üzerinden başlatabiliyorsun. İki seçenek çıkıyor. Oradan Vulkan'ı seçerek başlat. Bakalım aynı hatayı verecek mi?