DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #11 Timur Özcan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapsa bile aşırı düşük performans alacak değmez bile
Timur Özcan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapsa bile aşırı düşük performans alacak değmez bile
Timur Özcan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS Prime A320M-K İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2 ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD) ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD) Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB Kasa: Power Boost VK-G3621C PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2022 #12 aionthearete dedi: Tamam teşekkürler. Hocam bu çoğu oyunda çalışmıyor gerek yok hiç denemeye. Genişletmek için tıkla... Denemeye değer diye düşünüyorum.
aionthearete dedi: Tamam teşekkürler. Hocam bu çoğu oyunda çalışmıyor gerek yok hiç denemeye. Genişletmek için tıkla... Denemeye değer diye düşünüyorum.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #13 Timur Özcan dedi: Denemeye değer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha önceden çoğu oyunda denedim o tarz şeyleri zaten zaten 1 günü kalmış oyunun.
Timur Özcan dedi: Denemeye değer diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha önceden çoğu oyunda denedim o tarz şeyleri zaten zaten 1 günü kalmış oyunun.