Tom Clancy's Rainbow Six: Siege hangi Hero alınmalı?

mustafa535331

Decapat
Daha fazla  
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Deluxe Edition versiyonunu aldım, yeni başladım hangi Hero ile oynamam lazım? Kolaylık ve silah açısından.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Deluxe Edition versiyonunu aldım, yeni başladım hangi Hero ile oynamam lazım? Kolaylık ve silah açısından.

Saldırı fuze thermite silahlarının recoili azdır ve skilleri kolaydır.
Defans doc bandit oynayabilirsin.
--Saldırı--
Fuze: Duvarlardan içeriye bombalar gönderiyor.
Thermite: Reinforce (demir) duvarları bombasıyla açabiliyor.
--Defans--
Doc: Kendine ve takım arkadaşlarına can verebiliyor.
Bandit: Duvarları veya dikenli telleri elektrik veriyor
----
Bandit
1-reinforce duvarları elektriklemeni öneririm.
2-boş duvarları istisnalar dışında elektrikleme.

Hocam poligonlara girip bakman daha iyi oluyor. Herkesin önereceği şeyler kendi oyun stillerine göre açıkçası. Siz nasıl oynamayı seversiniz. Zone oyuncusu mu? Agresif mi? Defansif mi? Bunları bilmeniz gerek.

Hocam poligonlara girip bakman daha iyi oluyor. Herkesin önereceği şeyler kendi oyun stillerine göre açıkçası. Siz nasıl oynamayı seversiniz. Zone oyuncusu mu? Agresif mi? Defansif mi? Bunları bilmeniz gerek.

Katılıyorum ama arkadaş daha yeni başlamış bunları kendi tarzına göre öğrenmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…