Tom Clancy's Rainbow Six Siege hangi operatörü açmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
Daha önce konu açmıştım ve Hibana almaya karar vermiştim. Hibana'yı aldım ancak silahını pek kullanamadım. Şimdi de 10000 renown biriktirdim ve yeni operatör açacağım. Aklımda mira ve dokkaebi var. Dokkaebi açmayı düşünüyorum. Sizce hangisini açmalıyım? Dereceli oynuyorum bu arada.

Defansa ait çok fazla heron yoksa Mira daha mantıklı olabilir dostum.

Bana az geldi mira almanı öneririm dostum bazı maplerde frost ta güçlü fakat bildiğim üzere jager 2-2 olmuştu ve bana saçma geldi bir roamer için bundan mira önerimdir tabii beğeniyorsan valkyrie de beğeniyorum dostum.

Frost var ancak ben genelde jager kullanıyorum.

mira genelde banlanıyor ben dokkaebi almanı öneririm silahı falan gerçekten güzel ayrıca kamera hackleyebilmesi çok iyi bir özellik bence dokkaebi daha mantıklı.

Mira'nın aynasını kullanabileceğimi düşünmüyorum. Valkyrie ve Dokkaebi arasında kaldım şimdi de.

Hocam sorduğun soruyla alakasızda, bir sey sorcam? Ben bu oyunu bir türlü oynamayı beceremiyorum, acaba bana hitap eden bir oyun mu değil? Taktiksel bir oyun, videoları izledim, Twitch yayınlarına baktım ama pek oynuyamadım oyunu. Arkadaş var, nesini beğenmedin, çok zevkli oyun diyordu.

Mira haritaya göre banlanıyor. Dokkabi atakta sürekli banlıyoruz. Nedeni ise atakta banlanacak operatör olmamasından ve kanser bir operatör olmasından dolayı. Valkyrie oynayan birisi olarak öneririm. Oyundaki trickleri de öğrenirsen tadından yenmiyor.

pratik yapman grekiyor zamanla oyunu öğreniyorsun ve iyi oynamaya başlayınca aşşırı zevk veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…