Tom Clancy's Rainbow Six Siege hangi operatörü açmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mira oynayanlardan nefret ediyorum. Mira alma bence, adam reinforce çekmiyor duvara, beceremiyor yapmak istediği şeyi. Hem savunmayı baltalıyor hem de açık kapı bırakıyor. Her odada zaten en az nereden baksan 3 kapı oluyor. Bu arkadaşlar yüzünden 4-5 yer gözlemlemek zorunda kalıyoruz.

Bu oyun ders çalışır gibi tirck öğrenmeniz gerekiyor. Oyun FPS oyunu fakat çeşitli taktikleri de içinde barındıyor. Örneğin tahta bir koridorda yürürken Valkyrie ya da Mozie kameradan sizi görüp, yürüdüğünüz yola önceden yerleştirdiği C4 'ü patlatıp sizi öldürebilmesi gibi.

Jackal gibi daha kanser operatörler var ama siz bilirsiniz

O da sürekli banlandığı için yazma gereği bile duymadım. 2 ban fix Jackal ve Dokkaebi oluyor oyunlarda. En azından benim girdiğim maçlarda öyle.
Fix ban genelde lion ve jackal oluyor bazılar mont da banlayabiliyor çünkü montla gerçekten çok iyi taktikler yapılabiliyor.

Oyunda 370 saati olan biri olarak bence 5000 daha biriktir ve zofia aç. Silahı çok güzel, yeteneği de işe yarar. Defansta ise Valkyrie, Frost ve roamer kullanmak istiyorsan Ela öneririm

Oyunda 370 saati olan biri olarak bence 5000 daha biriktir ve zofia aç. Silahı çok güzel, yeteneği de işe yarar. Defansta ise Valkyrie, Frost ve roamer kullanmak istiyorsan Ela öneririm
Arkadaşa katılıyorum kesinlikle Zofia iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…