Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için operatör önerisi

Sirius Blackw

Picopat
Makaleler
1
Yer
Kuzey Atlantik
10K'ya operatör önerir misiniz? Benim aklımda nokk, zofia ve maverick var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna yeni başladıysan Rook. Silahı çok az sekiyor ve 2x dürbün takılabiliyor. Çok iyi bir silah.
Saldırıda ise Iana. Haritayı ezbere bilmediğin zamanlar işe yarıyor.

Maverick operatörü inanılmaz işlevsellik katıyor oyuna. Çok rahat edersin oynarken. Özellikle DMR silahı çok tatlı.

Nokk benim oynamaktan en keyif aldığım karakter desem yeridir. Round ortalarına kadar yavaşça kendini göstermeden ilerleyerek bir anda kendini site içine atabilirsin. Veya dışarda roamer karakter avına çıkabilirsin. Bu kadar fazla görev üstlenebileceğin başka karakter olduğunu sanmıyorum.

Zofia'nın silahı eskiden çok iyiydi ama sanırım şu aralar baya bozuk. O yüzden ne kadar sevsemde tavsiye etmem.

Bunların haricinde Buck öneririm. Pompalı ve otomatik tüfek geçişini hızlı yapan biri rakipleri çok güzel gafil avlayabilir. Pompalısı en iyi pompalılardan oyundaki.

Defans kısmında Vigil önerebilirim. Mükemmel bir roamer. Özelliği dengeli kullanıldığında drone kullanan rakipler için zulüm oluyor. Olduğu bölgeye girişi tamamen kesiyor diyebilirim.

Saldırı operatörü mi istiyorsunuz savunma mı ? Saldırı ise Maverick , Finka ve Nomad'i tavsiye ederim. Savunma ise Lesion , Mira'yı tavsiye ederim.

Buck var vigil var nokk çok kafama yattı.

Oyuna yeni başladıysan Rook. Silahı çok az sekiyor ve 2x dürbün takılabiliyor. Çok iyi bir silah.
Saldırıda ise Iana. Haritayı ezbere bilmediğin zamanlar işe yarıyor.
270 saatim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…