xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 21 Mart 2021 #11 Dün başladım ve müptelası oldum, kesinlikle alınır ama Deluxe Edition al, işin daha kolay olur.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2021 #12 teknoloji habercim dedi: 1300 saat cidden iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Ben bir de ekipteki en az oynayanlardan biriyim. 2000-3000 saat devirenler var. Oyuna 1500 TL yatıran tanıdığım bile var
teknoloji habercim dedi: 1300 saat cidden iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Ben bir de ekipteki en az oynayanlardan biriyim. 2000-3000 saat devirenler var. Oyuna 1500 TL yatıran tanıdığım bile var
Arifefes Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #13 Steam'de bu hafta anlık oyuncu sayısı rekorunu kırdı. Herkes bitti diyor ama küllerinden doğuyor. Hitbox hataları, buglar, glitchler, leş serverlar dışı zevkli.
Steam'de bu hafta anlık oyuncu sayısı rekorunu kırdı. Herkes bitti diyor ama küllerinden doğuyor. Hitbox hataları, buglar, glitchler, leş serverlar dışı zevkli.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 21 Mart 2021 #14 Taktiksellik yönü ağır basan bir oyun. CS, Valorant kafasında tak tak öldün çık gibi değil. Severim diyorsan al.
Taktiksellik yönü ağır basan bir oyun. CS, Valorant kafasında tak tak öldün çık gibi değil. Severim diyorsan al.
T teknoloji habercim Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 11 21 Mart 2021 #15 aKuu dedi: Taktiksellik yönü ağır basan bir oyun. CS, Valorant kafasında tak tak öldün çık gibi değil. Severim diyorsan al. Genişletmek için tıkla... Ya genelde böyle oyunları seviyorum, ondan bir yorumlarınızı almak istedim. Herkes de alınır, güzel diyor. Ondan alacağım galiba
aKuu dedi: Taktiksellik yönü ağır basan bir oyun. CS, Valorant kafasında tak tak öldün çık gibi değil. Severim diyorsan al. Genişletmek için tıkla... Ya genelde böyle oyunları seviyorum, ondan bir yorumlarınızı almak istedim. Herkes de alınır, güzel diyor. Ondan alacağım galiba
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 21 Mart 2021 #16 teknoloji habercim dedi: Ya genelde böyle oyunları seviyorum ondan bir yorumlarınızı almak istedim herkes de alınır güzel diyor ondan alacağım galiba Genişletmek için tıkla... Hocam kafa basarsa seversiniz.
teknoloji habercim dedi: Ya genelde böyle oyunları seviyorum ondan bir yorumlarınızı almak istedim herkes de alınır güzel diyor ondan alacağım galiba Genişletmek için tıkla... Hocam kafa basarsa seversiniz.