Merhaba. Operasyon yapıp rehine kurtarmalı veya terörist yakalamalı ve fiyatı da uygun olan bir oyun arıyorum. Rainbow Six böyle bir oyun mu onu merak ettim.
Onlar eskidendi maalesef. Artık bildiğiniz e-spor oyunu oldu. Oyun da bunun üzerine kuruldu zaten. Dediğiniz tarzda oyun istiyorsanız Ready or Not oynayabilirsiniz.
Merhaba. Operasyon yapıp rehine kurtarmalı veya terörist yakalamalı ve fiyatı da uygun olan bir oyun arıyorum. Rainbow Six böyle bir oyun mu onu merak ettim.
Hocam kendi takımım beni öldürüyor yine de ban ben yiyorum. Kanser olursun. Özellikle çık pat vur özelliği yok. En ince ayrıntılı yerde pusuyorsun, nereden öldüğünü bile anlamıyorsun. Yine de seviyorum. Onun yerine ready or not bakın.