Tom Clancy's Rainbow Six: Siege nasıl iyi bir şekilde oynanır?

Bohohohyoott

Hectopat
Yer
Yozgat
Daha fazla  
Ben 2018'den beri CS:GO ondan önce de CS 1.6 oynayan birisiyim ara sırada Valorant oynuyorum ama bu oyun beni çıldırtı haritaları ezberlemeye çalışıyorum olmuyor bana bu oyunu anlatan bir video önerebilir misiniz? O kadar para verdik daha oynayamıyorum.

Oyun aim odaklı değil taktiksel olduğu için alışamamışsınızdır, tavsiyem 5 kişilik oyunu bilen bir grup bulun ve Valorant'ta ajan mainlemek gibi maininiz gibi kullanabileceğiniz bir operatör seçin. Zamanla da alışırsınız zaten.

Ne kadar oynarsan o kadar tecrübe edinirsin, ne kadar tecrübe edinirsen o kadar iyi oynarsın. Oyun tamamen taktik ve harita bilgisi üzerine kurulu. Pick noktalarını, kamera lokasyonlarını, op hatricklerini ezberlersen oyunda senden iyisi yok. Dediğim gibi tamamen taktik yapmak üstüne. CS'deki gibi öyle "iki flash atam bir sis çakam girem spray atam win alam" gibi bir şey bu oyunda sökmez maalesef.

Hocam bir de oyuna para verince bir de oynayamayınca stres oldum deli gibi aim labda çalışıyordum tavsiyeniz için teşekkürler deneyeceğim.

Oynadıkça alışıyorsun. Bu oyun koşup adam vurmakla değil taktiksel olarak düşünmekle işliyor. Daha kolay alışabilmek için arkadaşlarınızla oynayın en azından takım arkadaşlarınızın baskısı üstünüzde olmaz.

Taktiksel açıdan oynadığımı bende sanmıyorum tavsiyeler için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…