B Blue lufy Femtopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 12 6 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alacağım ama 89 TL. Biraz daha uyguna almak için indirime girmesini bekliyorum. Ne zaman indirime girer? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2022
Merhaba. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alacağım ama 89 TL. Biraz daha uyguna almak için indirime girmesini bekliyorum. Ne zaman indirime girer?
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Blue lufy dedi: Merhaba. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alacağım ama 89 TL. Biraz daha uyguna almak için indirime girmesini bekliyorum. Ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Hocam kışın falan ya da bayramda girer ama en ucuz olduğu zaman yaz indirimleri.
Blue lufy dedi: Merhaba. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alacağım ama 89 TL. Biraz daha uyguna almak için indirime girmesini bekliyorum. Ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... Hocam kışın falan ya da bayramda girer ama en ucuz olduğu zaman yaz indirimleri.
Ata Ömer Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 İndirimde 35 oluyor bir sonraki indirimde oda kış indirimleri. Detaylı bilgi için SteamDB'den bakabilirsiniz.
İndirimde 35 oluyor bir sonraki indirimde oda kış indirimleri. Detaylı bilgi için SteamDB'den bakabilirsiniz.