Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de operatör önerebilir misiniz? Attack kısmında.
furkangn7 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #2 Dokkaebi yi seviyorum ben öneririm. Oyunu bayağıdır oynamıyorum ama çok seviyordum oynarken.
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 furkangn7 dedi: Dokkaebi yi seviyorum ben öneririm. Oyunu bayağıdır oynamıyorum ama çok seviyordum oynarken. Genişletmek için tıkla... Dokkaebi önermem genelde Rank da çok banlanıyor. Yeni başladıysan ash, sledge olabilir.
furkangn7 dedi: Dokkaebi yi seviyorum ben öneririm. Oyunu bayağıdır oynamıyorum ama çok seviyordum oynarken. Genişletmek için tıkla... Dokkaebi önermem genelde Rank da çok banlanıyor. Yeni başladıysan ash, sledge olabilir.
G GovernorF1 Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 448 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #4 Xanteus dedi: Dokkaebi önermem genelde rank da çok banlanıyor. Yeni başladıysan ash, sledge olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeniysen thermite oynamaya çalış silahı çok iyidir savunmada ise warden veya bandit öneririm.
Xanteus dedi: Dokkaebi önermem genelde rank da çok banlanıyor. Yeni başladıysan ash, sledge olabilir. Genişletmek için tıkla... Yeniysen thermite oynamaya çalış silahı çok iyidir savunmada ise warden veya bandit öneririm.