Tom Clancy's Rainbow Six: Siege operatör tavsiyesi

MustafaV

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, R6'yı bugün satın aldım ve biraz oynadım malum yeni olduğum için henüz operatörüm yok yaklaşık 1000 nam bulunmakta yeni başlayan birisi olarak ilk operatörüm ne olmalı? (fuze hoşuma gitti alınır mı?)

Genellikle saldırı oynarım ve ön saflarda hızlı saldıran birisiyim silahı da iyi olursa çok iyi olur.

Ash'e bakı derim.

Saldırırda Ash veya Sledge, savunmada ise Smoke'a bakabilirsin yeni başlayanlar için ideal ajanlar.

blitz veya ash olabilir.Savunmada ise pulse oynayabilirsin

Ash, jackal, hibana, thermite, dokkaebi, zofia olabilir saldırıda. Savunma için jager, kapkan, bandit, melusi, mira olabilir.
Ayrıca round başladığı gibi haldır haldır rushlama takımda hangi operatöler varsa ona göre yavaş oynayın bolca süre var zaten. Haldır haldır koşarsan ölürsün hemen bir işe de yaramaz. Gerçi mira yeni sezonda çöp onu boşver.

Savunmada warden saldırıda amaru alabilirsin dostum bence her el alınması operatörler. Düşük eloda çok yararı dokunur.

Savunmada warden saldırıda amaru alabilirsin dostum bence her el alınması operatörler. Düşük eloda çok yararı dokunur.
Başlangıç için pahalı olabilirler. 15K fiyatıydı diye hatırlıyorum. İlk olarak 1K'lık karakterleri açman daha iyi olur. Hızlı atak oynuyorsan Sledge fena olmayabilir.

Hızlı atak oynuyorum o yüzden saldırı almayı düşünüyorum 1k'lık tavsiyelerde yoğunlaşırsak çok iyi olur.

Oynanışını vereceğimiz operatöre göre değiştireceksin galiba? Git DOC ve Montagne al takıma bir katkın bulunsun.

4 Yıllık tecrübeme dayalı söylüyorum özelliklede yeniysen Jackal kullanmanı öneririm.Bir yandan pompalı bir yandanda aynı anda taramalı kullanabilmek cidden çok avantaja dönüşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…