MrDoruk Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Her Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'den çıktıktan kısa süre sonra bir hata ile Ubisoft beni hesabımdan atıyor. Nasıl düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
Her Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'den çıktıktan kısa süre sonra bir hata ile Ubisoft beni hesabımdan atıyor. Nasıl düzelir?
Mythpac Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 64 27 Şubat 2023 #2 Ubisoft'un hataları bitmek bilmez. Ubisoft Connect'i silip tekrar yüklemeyi deneyin.
MrDoruk Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Mythpac dedi: Ubisoft'un hataları bitmek bilmez. Ubisoft Connect'i silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olmaz ama oyundaki ayarlarından bi değişikliş olurmu?
Mythpac dedi: Ubisoft'un hataları bitmek bilmez. Ubisoft Connect'i silip tekrar yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olmaz ama oyundaki ayarlarından bi değişikliş olurmu?
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #4 Düzelmiyor aklına gelen gelmeyen her şeyi denedim ne zaman Ubisoft'un keyfi gelir o zaman düzelir.
Mythpac Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 64 27 Şubat 2023 #5 MrDoruk dedi: Muhtemelen olmaz ama oyundaki ayarlarından bi değişikliş olurmu? Genişletmek için tıkla... Hocam Belgeler içerisinde R6 settings dosyası olması lazım internetten bakıp yedeğini alın siz yine de.
MrDoruk dedi: Muhtemelen olmaz ama oyundaki ayarlarından bi değişikliş olurmu? Genişletmek için tıkla... Hocam Belgeler içerisinde R6 settings dosyası olması lazım internetten bakıp yedeğini alın siz yine de.
LuckyThing Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 1.634 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #6 MrDoruk dedi: Muhtemelen olmaz ama oyundaki ayarlarından bir değişikliş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlar bozulmuyor sadece sürekli hesabı güvenlik sebebiyle çıkış yaptırıyor.
MrDoruk dedi: Muhtemelen olmaz ama oyundaki ayarlarından bir değişikliş olur mu? Genişletmek için tıkla... Ayarlar bozulmuyor sadece sürekli hesabı güvenlik sebebiyle çıkış yaptırıyor.
MrDoruk Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #7 Neyse artık Ubisoft'un keyfini bekleyeceğim.