Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ping Sorunu

Makaleler
9
Daha fazla  
Rainbow'da ping sorunuyla karşılaşıyorum, oyunda ping'im 200-100'den aşağı inmiyor. Bu yüzden hareket edemiyorum ve oynuyamıyorum oyunu. TTNET'i aradım ''Adil Kota''yı aşmışsın dediler fakat, kotayı aşsam bile önceleri bu kadar sorun çıkmazdı. Daha önce başına gelen var mı acaba? Napmalıyım?

Bu arada ''Ultranet Limitsiz Plus 100 GB'' Paketi kullanıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Genel olarak ping yüksek bu oyunda. Yani ben oynarken ortalama 100-150 arası dolaşıyor ancak hiç etkilenmiyorum. (Wifi kullandığım için arada bir çekmeme durumu oluyor). Eğer seni etkiliyorsa bu durum geçmiş olsun diyelim :(.

Oyunu oynayan youtuber veya yayıncı filan görüyorum. Hiçbirinde böyle bir sorun görmedim, benim internet mi çöp ya :(

Onların büyük ihtimal neti hızlıdır :). Benim net 8mb ama akk'sız. Yani hiç akk aşarak oynamadığım için sorun akk'dan mı bilmiyorum.

Aslında benim de 16 Mbit filan akk'siz. Arkadaşım akk'yi aşmış fakat o da oynuyor, oyunuma birkaç Türk geldi onlara da sordum onlarda da problem yoktu.

Bazen 250 ping e denk gelirsin bana oldu oda diğer kişiler yüzündendi. Diğerlerin 80 iken benim 250 olabiliyor o da çok uzakta olmaları. Avrupa serverlerinde pek sıkıntı olmaz ben dede arada bir gidiyor ama çok sık değil belki internetindeki yoğunluktan olabilir ortak kullanıyorsanız olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı