Yadigar PC
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: İntel i5-11400f, Soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT, Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6700 10 GB, RAM:16 GB DDR4 3200 MHZ T-FORCE VULCAN Z RED 8GBx2, Anakart:ASUS PRIME H510M-E DDR4 mATX 1200p, SSD: 512 GB APACER M.2 PCIe SSD, Kasa: CORASIR SPEC-05, PSU: CORSHAIR CV650 80+ BRONZE
Bundan 3.5 sene önce konsolda 500 saati devirmiştim ve maalesef birtakım ekonomik nedenlerden sonra konsolu satınca oyuna ara vermek zorunda kaldım. Derslerdir, başka şeylerdir derken oyun uçtu gitti kafamdan. 5 ay öncesinde kadar sistem toplamak nasip oldu ve ilk indirdiğim oyun Siege oldu. Bazen keşke diyorum oyun hep aklımdaki gibi kalsaymış. Rick and Morty skinleri mi dersin, abudik gubidik karakterler ve dengelemeleri mi dersin... Bunların hepsini boş verip "Tamam, bu Online bir oyun sonuçta metalardan dolayı olabilir böyle şeyler!" diyordum ki sevgili Ubisoft laflarımı çok güzel bir şekilde ağzıma tıktı. En çok oynadığım (sledge, thatcher, melusi) operatörler hızı 1'e düşürüldü. Tüm bunların üstüne adamlar yeni getirecekleri haritayı banlanma evresinde "banlanamaz" yapacaklar. İnanılır gibi değil!