Tom Clancy's Rainbow Six: Siege takıma oyuncu arıyoruz

fn Xivilai

Hectopat
Daha fazla  
Gold-Plat elo 20 yaş ve üzeri karşı takıma dahi toxiclik yapmayan(en önemli şartımız) info bilen ve aktiflik açısından sıkıntısı olmayan arkadaşlar arıyoruz. Hazırda stratlarımız ve üst takımla haftada 3 gün scrim maçlarımız var. Yaş ortalamamız 25, WhatsApp grubumuz ve IGL'imiz var. 1 hafta civarı bir deneme süremiz var. İlgilenen arkadaşlar veya sormak istediğiniz sorular için bana Xivilai#8270 veya ChapLiN#2223 Discord üzerinden mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben tam olarak anlamadım. Siz turnuvalar için mi istiyorsunuz yoksa dereceli mi takılacaksınız?
Her ikisi içinde. Birbirimize alıştıktan, stratları eksiksiz bir şekilde yapmaya başladıktan sonra ranked giriyoruz. Daha sonra turnuvalara da gireriz tabi. Üst takım Nvidia turnuvasına katılıyor mesela.

20 yaş üstü biraz zor olmuş açıkçası 16 yaş üstü falan yapsaydınız.Kendim için demiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.

20 yaş üstü biraz zor olmuş açıkçası 16 yaş üstü falan yapsaydınız.Kendim için demiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.
Hem bizim takımda hem üst takımda 30 yaş üzeri birkaç kişi var yaş farkının çok açılmasını istemiyoruz. Bir de çoğu küçük arkadaşımızın hal ve hareketleri malum hepsini kast etmiyorum tabi ki.

Merhaba, konunun üzerinden biraz vakit geçmiş ama bende aktif olarak R6 oynuyorum ve sağlam dereceli girecek bir takım arıyordum. Seviyem 120, yaş var bayağı. Xivilai#8270 ekledim diğer, bulunmuyor. Ama sizde ekleyebilirsiniz takım devam ediyor ise; Discord; scorpione1905

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı