H Hiromicik Decapat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 4 25 Haziran 2022 #1 RAM 8gb Ekran kartı NVİDİA GT730 İşlemci İntel i3 7100 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indirdim ve the procedure entry point vkenumeratephysicaldevicegroups could not be located in the dynamic link library vulkan-1.dll hatasını aldım. Dosyaları doğruladım fakat sorun çözülmedi. Ekran kartım GT730. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2022
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege indirdim ve the procedure entry point vkenumeratephysicaldevicegroups could not be located in the dynamic link library vulkan-1.dll hatasını aldım. Dosyaları doğruladım fakat sorun çözülmedi. Ekran kartım GT730.
Salamlikek Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #2 Yanlış bilgi Silip yeniden kurmak. Genellikle DLL hataları hep böyle çözülür. Artı 0 Eksi
KS KS H Hiromicik Decapat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 4 25 Haziran 2022 #3 Salamlikek dedi: Silip yeniden kurmak. Genellikle DLL hataları hep böyle çözülür. Genişletmek için tıkla... oyunu mu sileceğim? Artı 0 Eksi
Salamlikek dedi: Silip yeniden kurmak. Genellikle DLL hataları hep böyle çözülür. Genişletmek için tıkla... oyunu mu sileceğim?
Salamlikek Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 11 Çözümler 1 25 Haziran 2022 #4 Hiromicik dedi: Oyunu mu sileceğim? Genişletmek için tıkla... Evet, oyunu silip tekrar yükleyeceksiniz, iyi oyunlar dilerim. Artı 0 Eksi
Hiromicik dedi: Oyunu mu sileceğim? Genişletmek için tıkla... Evet, oyunu silip tekrar yükleyeceksiniz, iyi oyunlar dilerim.