T TalhaElma Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 50 3 Nisan 2021 #1 Herkese merhaba. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de Vulkan'ı açamıyorum. Yardım eder misiniz? Performansı etkiliyormuş. Denemek istiyorum.
Herkese merhaba. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de Vulkan'ı açamıyorum. Yardım eder misiniz? Performansı etkiliyormuş. Denemek istiyorum.
anllkan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 285 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 Açıldığında bir indirme yapıyor sol altta ufak bir şekilde yazıyor muhtemelen orayı görmediniz. Ben denedim görüntü çok bulanık oluyor diye kapattım.
Açıldığında bir indirme yapıyor sol altta ufak bir şekilde yazıyor muhtemelen orayı görmediniz. Ben denedim görüntü çok bulanık oluyor diye kapattım.
T TalhaElma Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 50 3 Nisan 2021 #3 anllkan dedi: Açıldığında bir indirme yapıyor sol altta ufak bir şekilde yazıyor muhtemelen orayı görmediniz. Ben denedim görüntü çok bulanık oluyor diye kapattım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim.
anllkan dedi: Açıldığında bir indirme yapıyor sol altta ufak bir şekilde yazıyor muhtemelen orayı görmediniz. Ben denedim görüntü çok bulanık oluyor diye kapattım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey göremedim.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 3 Nisan 2021 #4 Oyun dosyalarında RainbowSix_Vulkan.exe olması gerekiyor oradan açmayı dene.
T TalhaElma Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 50 1 Mayıs 2021 #5 Wunderbah dedi: Oyun dosyalarında RainbowSix_Vulkan.exe olması gerekiyor oradan açmayı dene. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim. Wunderbah dedi: Oyun dosyalarında RainbowSix_Vulkan.exe olması gerekiyor oradan açmayı dene. Genişletmek için tıkla... olmadı Son düzenleme: 1 Mayıs 2021
Wunderbah dedi: Oyun dosyalarında RainbowSix_Vulkan.exe olması gerekiyor oradan açmayı dene. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim. Wunderbah dedi: Oyun dosyalarında RainbowSix_Vulkan.exe olması gerekiyor oradan açmayı dene. Genişletmek için tıkla... olmadı