0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 15 Eylül 2022 #1 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Vulkan'ı açmaya çalıssam bile oyun crash verip duruyor R7 240 ekran kartını kullanıyorum.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Vulkan'ı açmaya çalıssam bile oyun crash verip duruyor R7 240 ekran kartını kullanıyorum.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 15 Eylül 2022 #2 Verdiği hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS 0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 15 Eylül 2022 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Verdiği hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar açtım oyun ekranı geldi fakat kap kara siyah ekranda kalıp tekrardan crash verdi. Ekran görüntüsü: Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 10 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Verdiği hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şimdi tekrar açtım oyun ekranı geldi fakat kap kara siyah ekranda kalıp tekrardan crash verdi. Ekran görüntüsü:
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 15 Eylül 2022 #4 0verlord23 dedi: Şimdi tekrar açtım oyun ekranı geldi fakat kap kara siyah ekranda kalıp tekrardan crash verdi. Ekran görüntüsü: Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüzden kaynaklanan sebeplerden dolayı çökme problemi yaşıyor olabilirsiniz. Güncel sürücü mü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
0verlord23 dedi: Şimdi tekrar açtım oyun ekranı geldi fakat kap kara siyah ekranda kalıp tekrardan crash verdi. Ekran görüntüsü: Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüzden kaynaklanan sebeplerden dolayı çökme problemi yaşıyor olabilirsiniz. Güncel sürücü mü kullanıyorsunuz?
KS KS 0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 15 Eylül 2022 #5 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Ekran kartı sürücünüzden kaynaklanan sebeplerden dolayı çökme problemi yaşıyor olabilirsiniz. Güncel sürücü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet şu an güncel sürücü kullanıyorum 22.6.1 sürücüsü. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Ekran kartı sürücünüzden kaynaklanan sebeplerden dolayı çökme problemi yaşıyor olabilirsiniz. Güncel sürücü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet şu an güncel sürücü kullanıyorum 22.6.1 sürücüsü.