Vyxin Hectopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Tom Clancy's Rainbow Six: Siege çapraz platform desteği var mı? Arkadaşım PS'den oynuyor ben PC'den oynamak istiyorum önceden yoktu gelecek deniliyordu geldi mi bilmiyorum. Bilgisi olan varsa ve söylerse sevinirim iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2022
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege çapraz platform desteği var mı? Arkadaşım PS'den oynuyor ben PC'den oynamak istiyorum önceden yoktu gelecek deniliyordu geldi mi bilmiyorum. Bilgisi olan varsa ve söylerse sevinirim iyi günler.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2022 #2 Geldi diye biliyorum ben. Son zamanlarda oynamıştım. Oyuna girerken "Cross Multiplayer" falan diyordu.
Geldi diye biliyorum ben. Son zamanlarda oynamıştım. Oyuna girerken "Cross Multiplayer" falan diyordu.
PushToShift Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 20 Haziran 2022 #3 Bu yılın sonunda Y7 S4'te gelecek kasım aralık gibi
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Haziran 2022 #4 Var, eskiden yoktu. Oyuna girdiğimde altta crossplatform yazıyor.
PushToShift Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 20 Haziran 2022 #5 Daryl1dx dedi: Geldi diye biliyorum ben. Son zamanlarda oynamıştım. Oyuna girerken "Cross Multiplayer" falan diyordu. Genişletmek için tıkla... O Stadia PC, Xbox One Xbox Series S, X veya PS PS4 için kendi konsollları arasında
Daryl1dx dedi: Geldi diye biliyorum ben. Son zamanlarda oynamıştım. Oyuna girerken "Cross Multiplayer" falan diyordu. Genişletmek için tıkla... O Stadia PC, Xbox One Xbox Series S, X veya PS PS4 için kendi konsollları arasında