Merhaba. Bundan birkaç ay öncesine kadar R6 Siege'de yüksek ayarlarda +60 FPS alırken şimdi FPS'im 40'a sabitlendi. Oyunu baştan yükledim hala aynı. Kare hızını ne kadar yükseltirsem yükselteyim değişen bir şey olmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Bundan birkaç ay öncesine kadar R6 Siege'de yüksek ayarlarda +60 FPS alırken şimdi FPS'im 40'a sabitlendi. Oyunu baştan yükledim hala aynı. Kare hızını ne kadar yükseltirsem yükselteyim değişen bir şey olmuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Buradaki FPS kısmı kapalıydı. Açıp 61 FPS yaptım ve oyuna girdiğimde ana ekranda FPS 60'a sabitlendi (normalde giriş ekranında da 40 FPS'i gösteriyordu). Ama oyuna girince tekrar 40 FPS'ye düştü. Oyundaki kare hız sınırı ise 144'de.
Buradaki FPS kısmı kapalıydı. Açıp 61 FPS yaptım ve oyuna girdiğimde ana ekranda FPS 60'a sabitlendi (normalde giriş ekranında da 40 FPS'i gösteriyordu). Ama oyuna girince tekrar 40 FPS'ye düştü. Oyundaki kare hız sınırı ise 144'de.
Experince üzerinden sessiz mod açık ise attığın fotoğraftaki kısımda üstte program ayarları var oradan ekle diyerek oyunu seç aşağı doğru kaydır fps sınırı 40 ise yükselt
Belgeler>My Games>R6-Siege>... Dosya Klasörü>Game Settings. Buradaki FPS ayarı 40'taydı. Bunu istediğim FPS'ye çektim ve düzeldi. Sessiz modun herhangi bir etkisi olmadı.
Belgeler>My Games>R6-Siege>... Dosya Klasörü>Game Settings. Buradaki FPS ayarı 40'taydı. Bunu istediğim FPS'ye çektim ve düzeldi. Sessiz modun herhangi bir etkisi olmadı