Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'e alışamamak mormal mi?

Topcuklu_Araba

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni yeni Rainbow Six oynayan birisiyim ve açıkçası çoktan bıktım bile. 15 saat oynamama karşın tam anlamıyla hiçbir şey yapamıyorum. Aimim normalde iyidir. Valorant, CS:GO'da hiç sıkıntı çekmem ama Rainbow Six bir başka gibi. Ben daha adam olduğunu anlamadan ölmüş oluyorum. Ben mi malım yoksa daha ısınmak oyuna alışmak için çok mu zaman gerekiyor? Örneğin kaç saat? Ve ayrıca önereceğiniz bir rehber var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sende sıkıntı yok. Sadece karşındakiler bir tık hayatsız.

Kanka inan bana oyuna alışmam 100 saatimi aldı belki sen daha yeteneklisindir ama bir kere kavrayinca senden iyisi olmuyor ve oyuna zamanin bolsa oynayamiyorum diye ara verme 100 saat oyun deneyimim varken ara verdim geri başladigim da ilk halime dondum şu an 300 saatim var ve 10 12 kill aşagısını görmüyorum.

Oyun sana hitap etmiyor olabilir. Ben bayağı oynadım ama sevemedim. Battlefield gibi aksiyonlu ve hızlı oyunları seviyorum çünkü.

Merhaba,

Bende Rainbow'a bir türlü alışamadım dediğin gibi anında öldürüyorlar o yüzden her tarafa bakarak oynamak gerekiyor, Valorant ve CS:GO gibi bam güm dalayım öldüreyim böyle oyun değil, gözünü dört açacaksın oynarken her yere bakacaksın ve oyunda çok ses yapmıcan ses kasanlar çok Shift de olsun elin. Oyunda antrenman gibi bir şey var oralarda geliştirebilirsin.

Oyunda 1500 saatim var ve son zamanlarımda hala orada adamın olduğunu bile görmeden ölüyordum. O oyun çok başka bir boyut, gerçekten hayatsız gibi oynayanları var. Sende bir sorun yok Ben bıraktım kurtuldum çok şükür, çünkü insanı kanser ediyorlar biraz. Rainbow Six Youtube kanalları izleyip taktik öğrenmeni tavsiye ederim, videolardan izledikçe ''şurada ben de şunu yaparım'' diyerek kendince taktik yapabiliyorsun. Kanal olarak Macie Jay öneririm.

Evet hocam çok haklısınız 2 günde 10 yaş ilerledim resmen . Kanallara da kesinlikle bakacağım hocam teşekkür ediyorum.

Aynı şekilde bende oynayamadım bir de renkler çok birbirine girmiş gibi duruyor bende bir Valorant bir CS gibi değil adam bir eğim koyuyor HS atıp kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…