Tom Clancy's serisi nasıl oynanmalı?

ateseren11

Hectopat
Arkadaşlar selam, bu seriyi nasıl oynamalıyım? Bu seriden oynamayı düşündüğüm 4 tane oyun var.
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint.
Tom Clancy's The Division.
Tom Clancy's The Division 2

Bunları oynasam geri kalan oyunları oynamasam bir şey kaybeder miyim? Hikayenin oyunlar arasında bir bağı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bu seriyi nasıl oynamalıyım? Bu seriden oynamayı düşündüğüm 4 tane oyun var.
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands.
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint.
Tom Clancy's The Division.
Tom Clancy's The Division 2

Bunları oynasam geri kalan oyunları oynamasam bir şey kaybeder miyim? Hikayenin oyunlar arasında bir bağı var mı?
Hikaye olarak birbirinden bağımsızlar diye biliyorum, sadece Division 1 ile Division 2 maksimum aynı evrende geçiyordur. Zaten bu 4 oyunda hikaye olarak zayıflar, çok esprileri yok oyüzden.

Wildlands güzel, eğlendiriyor.

Breakpoint, wildlands'in kopyala yapıştırı. Yukarıda arkadaşın dediği gibi hikâyesel olarak zayıf ve wildlandsteki kadar askeri zevki vermiyor.

Divisionları oynamadım yorum yapmam doğru olmayabilir, ancak divison 2 çok kötü çıkış yapmıştı bir ara ubisoft 1$ a satmak zorunda kaldı.

peki sizce bu oyunlar oynanır mı?
Sadece Division 1'i oynadım, oynanış olarak güzel ve atmosferde iyi ama oyun çok boş. Hatta Enis Kirazoğlu'nun dediğine göre bu saydıklarınızdan en iyi görevlere sahip oyun bu.
Ghost Recon'lar zaten komple "Arkadaşlarınla oyna." kafası sanırsam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı