Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2017 #1 Oynanır mı? Birde oynamak için serinin diğer oyunlarını oynamak gerekir mi?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #2 Aslında her oyun oynamaya değerdir. Bu sizin ilgi alanınızla ilgili. Kaliteli bir oyun bana göre. Videolarını izleyebilirsin başlamadan önce.
Aslında her oyun oynamaya değerdir. Bu sizin ilgi alanınızla ilgili. Kaliteli bir oyun bana göre. Videolarını izleyebilirsin başlamadan önce.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2017 #3 Peki serinin diğer oyunlarını oynamam gerekiyor mu hikayeyi anlamak için?
pesofcoys Kilopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 396 Yer TRabzon61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 13 Haziran 2017 #4 Shimada Sensei dedi: Peki serinin diğer oyunlarını oynamam gerekiyor mu hikayeyi anlamak için? Genişletmek için tıkla... Kanaatimce gerekmiyor. Ama oynarken kendin belki önceki oyunlarında acaba hikaye neydi diye düşünebilirsin. Takılma bence. Türkçe yaması çıkmıştı diye hatırlıyorum. Baktım varmış.
Shimada Sensei dedi: Peki serinin diğer oyunlarını oynamam gerekiyor mu hikayeyi anlamak için? Genişletmek için tıkla... Kanaatimce gerekmiyor. Ama oynarken kendin belki önceki oyunlarında acaba hikaye neydi diye düşünebilirsin. Takılma bence. Türkçe yaması çıkmıştı diye hatırlıyorum. Baktım varmış.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.697 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Haziran 2017 #5 Kesinlikle değer, oyunu bitirmiş birisi olarak yakın bir zamanda tekrar oynayacağım.
K Kutaay Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 39 8 Nisan 2018 #6 Shimada Sensei dedi: Peki serinin diğer oyunlarını oynamam gerekiyor mu hikayeyi anlamak için? Genişletmek için tıkla... Splinter Cell - Conviction oyununun 6 ay sonrasını hikaye alan bir oyun. Conviction'u oynayabilirsin.
Shimada Sensei dedi: Peki serinin diğer oyunlarını oynamam gerekiyor mu hikayeyi anlamak için? Genişletmek için tıkla... Splinter Cell - Conviction oyununun 6 ay sonrasını hikaye alan bir oyun. Conviction'u oynayabilirsin.