KaanUzun Hectopat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 3 Yer NEVŞEHİR Daha fazla Meslek ÖĞRENCİ 2 Eylül 2013 #1 Splinter Cell Blacklist hakkında düşünceleriniz nedir?
B Buğra Ayaz Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 97 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 2 Eylül 2013 #2 Bi dakika sana bi siteyi yollayacağım. - - - Güncellendi - - - http://www.haberler.com/tom-clancy-s-splinter-cell-blacklist-gercegin-tak-4998910-haberi/ Sadece yazının başlığını oku yeter ( O DERECE GÜZEL BİR OYUN)
Bi dakika sana bi siteyi yollayacağım. - - - Güncellendi - - - http://www.haberler.com/tom-clancy-s-splinter-cell-blacklist-gercegin-tak-4998910-haberi/ Sadece yazının başlığını oku yeter ( O DERECE GÜZEL BİR OYUN)
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 2 Eylül 2013 #3 KaanUzun dedi: Splinter Cell Blacklist hakkında düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Oldukça güzel ve etkileyici buldum ben. Konusuda oldukça güzel ve sarıcı. Gizlilik oyunlarına merakı olanların kaçırmayacağı bir oyun.
KaanUzun dedi: Splinter Cell Blacklist hakkında düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Oldukça güzel ve etkileyici buldum ben. Konusuda oldukça güzel ve sarıcı. Gizlilik oyunlarına merakı olanların kaçırmayacağı bir oyun.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 2 Eylül 2013 #4 Tak kendisi... Başlığa bakın...
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2013 #5 Şöyle söyleyeyim Hitman tarzı bir oyun, fakat Hitman'den daha güzel. Hatta ben videolarını bile çektim bölümlerine ulaşabilirsin. https://www.technopat.net/forum/aks.../27171-splinter-cell-blacklist-bolumleri.html Şu an oynanabilecek en güzel oyun.
Şöyle söyleyeyim Hitman tarzı bir oyun, fakat Hitman'den daha güzel. Hatta ben videolarını bile çektim bölümlerine ulaşabilirsin. https://www.technopat.net/forum/aks.../27171-splinter-cell-blacklist-bolumleri.html Şu an oynanabilecek en güzel oyun.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2013 #6 Blacklist'i daha oynamadım ancak Hitman gibi bir yapımdan daha iyi olabileceği düşüncesi bana komik geliyor.
Blacklist'i daha oynamadım ancak Hitman gibi bir yapımdan daha iyi olabileceği düşüncesi bana komik geliyor.
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2013 #7 Valla daha güzel, oyna anlarsın. Belki ben öyle düşünüyorumdur, ancak daha güzel bir oyun olmasa da en az Hitman kadar güzel.
Valla daha güzel, oyna anlarsın. Belki ben öyle düşünüyorumdur, ancak daha güzel bir oyun olmasa da en az Hitman kadar güzel.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2013 #8 Yakında denemek isterim
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2013 #9 mevsres dedi: Valla daha güzel, oyna anlarsın. Belki ben öyle düşünüyorumdur, ancak daha güzel bir oyun olmasa da en az Hitman kadar güzel. Genişletmek için tıkla... Hitman' den daha güzel katılıyorum. Daha kaliteli ve sürükleyici bir yapım olmuş. Belkide oyunu kendine çeken diğer bir nokta Sam Fisher karizması
mevsres dedi: Valla daha güzel, oyna anlarsın. Belki ben öyle düşünüyorumdur, ancak daha güzel bir oyun olmasa da en az Hitman kadar güzel. Genişletmek için tıkla... Hitman' den daha güzel katılıyorum. Daha kaliteli ve sürükleyici bir yapım olmuş. Belkide oyunu kendine çeken diğer bir nokta Sam Fisher karizması
Muhsin Bayram Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2011 Mesajlar 1.159 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X | RTX 3070 Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2013 #10 Conviction'ı oynayıp bitirmiştim. Blacklist daha nasip olmadı