ConTroller
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar ben bildiğiniz gibi bana hiç de layık olmayan hurda metalle oynuyorum. Bazen anakart yerine patates takmayı düşünüyorum. Neyse, bir oyun indirdim. Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction diye. Minimum sistem gereksinimlerini araştırın. Cidden çok az. Fakat, oyunu açmaya çalıştığım zaman ''This Operating System is not supported'' gibisinden bir hata veriyor. Çalıştırıyorum, ama çok az FPS alıyorum. Ultra ayar takıntım olduğu için hikayeli oyunlarda eski olanları tercih ediyorum. Bu oyun 2010 yapımı. Hemen size sistemimi açıklayayım:
CPU-AMD Athlon x4 740
RAM-DDR3 1600 mHz 4GB
GPU-nVidia GT 630
Harddisk (sistemdeki tüm parçalardan daha pahalı...) Seagate Barracuda 1 TB 2016
Game-Debate adlı bir siteden bakıyorum. Fazla çözünürlük istemiyorum zaten. 1024x768 dedim. Ultra ayarda bile akıcı oynamam gerekirmiş... Açmaya çalıştım, This operating system is not supported dedi... Çalıştırdım, rezalet. Bu donanımdan mı kaynaklanıyor yoksa işletim sistemini desteklemediğinden mi yavaş? Rainbow Six Vegas 2 2008'de indirdim onda ultrada akıcı oynadım...
CPU-AMD Athlon x4 740
RAM-DDR3 1600 mHz 4GB
GPU-nVidia GT 630
Harddisk (sistemdeki tüm parçalardan daha pahalı...) Seagate Barracuda 1 TB 2016
Game-Debate adlı bir siteden bakıyorum. Fazla çözünürlük istemiyorum zaten. 1024x768 dedim. Ultra ayarda bile akıcı oynamam gerekirmiş... Açmaya çalıştım, This operating system is not supported dedi... Çalıştırdım, rezalet. Bu donanımdan mı kaynaklanıyor yoksa işletim sistemini desteklemediğinden mi yavaş? Rainbow Six Vegas 2 2008'de indirdim onda ultrada akıcı oynadım...