Ubisoft Connect Tom Clancy’s The Division 2 75 TL

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2

The Division 2 Standard Edition, Ubisoft Store'da %90 indirimle birlikte 75 TL'ye düştü.

Güzel bir looter shooter. Yakın zamanda Brooklyn'de eklendi sanırsam. Bu fiyata kaçmaz.

Oynamıştım ama oyunun neredeyse hiç Türkçe rehberi yok ondan dolayı çok anlayamayıp silmiştim grafikleri falan güzel oynanır.

@mantania, evet gerekiyor. "Warlords of New York" isimli DLC oyunun bir aşamasından sonra gereken bir DLC.

@Bold Pilot, Steam ile arasında 40 TL var. Ubisoft'un kendi sitesinde ise Epic Games ile tamamen aynı fiyatta. Epic tercih edilmemesi için 2 sebep hocam.

@Bold Pilot, Steam ile arasında 40 TL var. Ubisoft'un kendi sitesinde ise Epic Games ile tamamen aynı fiyatta. Epic tercih edilmemesi için 2 sebep hocam.
Evet hocam da Dlc'ler önemli bu oyunda alırken de baktım mesela Epic'te indirimdeydi Ubisoft'ta değildi, ileride alırım diye Epic'ten aldım. Steam'de de çok sık girmiyor indirime.

@Bold Pilot, aslında çok sık indirime giriyor Steam'de hocam. Oyun neredeyse her ay indirime giriyor. DLC ise geçtiğimiz 2 ay harici ayda 2 kez indirime giriyor neredeyse.

Ana oyun:

DLC:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…