Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition bir anda donuyor

ersus

Decapat
Daha fazla  
Meslek
MAKİNE MÜHENDİSİ
  • Ekran kartım; MSI RX580 Armor OC 8 GB
  • İşlemcim; AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 3.6GHz
  • Ana kartım; MSI B450M Pro-M. 2
  • RAM; Corsair 2 X 8 GB (16 GB) DDR4 3000MHZ CL16
Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition oynarken sorunsuz bir şekil de oynuyorum fakat bir süre sonra bir anda oyun takılıyor PC'de hiçbir işlem yapılmıyor reset atmak zorunda kalıyorum. Bunu neden yapıyor olabilir? Grafik ayarlarını mı düşürmem gerekir? Sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet dostum haklısın bende aynı şeyleri yaşadım.
İlk yapman gereken bilgisayarını bir temizlemen gerek öncelikle gereksiz şeyleri sil.

İkinci yapman gereken en güncel driverları kendin bul ve indir driver indirici programlar kullanma.

Üçüncü ve en önemlisi AMD uygulamasına gir oyunu seç ve her ayarı yüksek ve normal yap hiç birşey performansda kalmasın.

Dördüncü UPLAY'ı yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Umarım düzelir - İyi günler.
Evet dostum haklısın bende aynı şeyleri yaşadım.
İlk yapman gereken bilgisayarını bir temizlemen gerek öncelikle gereksiz şeyleri sil.

İkinci yapman gereken en güncel driverları kendin bul ve indir driver indirici programlar kullanma.

Üçüncü ve en önemlisi AMD uygulamasına gir oyunu seç ve her ayarı yüksek ve normal yap hiç birşey performansda kalmasın.

Dördüncü UPLAY'ı yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Umarım düzelir - İyi günler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı