Tom Clancy's The Division 2 sadece 13 lira

Bende order failed dedi xsolladan mail geldi ama oyun hala gelmedi. Bankada provizyonda gözüküyor. Ben sanal kartla almıştım. Support'a mail attım. Order ID gözükür şekilde siparişin SS'ini atın demişler. Gelen maili SS alıp attım. Bakalım ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler neden 13 TL. Şimdi alırsam zevk alır mıyım? Ubisoft sırf DLC çıktı diye yaptı büyük ihtimalle ama almak mantıklı mı yine de?

Epic Store'den 15 TL'ye aldım. Hiçbir sorun çıkmadı. İsterseniz oradan alabilirsiniz. Bu arada her türlü almaya değer 15 TL yani .

Evet.

@Alperen Değer çünkü, satmadı. Oyun içerik olarak önceki oyundan pek bir farkı yoktu. Bir sürü hata içeriyordu. Tutmayınca, bu fiyata düşürdüler. Mesela ghost recon son oyununu, beta olarak oynadım. Oyun hatadan geçilmiyordu. Hikaye olarak da, sizin oluşturduğunuz bir karakter ve Hitman son çıkan kalitesiz oyunları gibi görev gidişatı vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen güzel bir oyuncu ortamınız yoksa, bu oyuna hiç bulaşmayın. Özellikle bir yapay zekaya, 500 mermi sıkıp ölmesinden keyif almıyorsanız hiç bulaşmayın.
Bana kalırsa bu lootbox FPS devri, destiny 1 ile bitti. O oyun bayağı zirve yapmıştı. Ama geriye kalan kitle, artık bir oyuna bu kadar zaman ayırmak istemiyor. Anthem, division 2, ghost recon breakpoint vb. sorunları dışında az ilgi görmesinin nedenini buna bağlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende ödemede sıkıntı çıkmadı. Direkt kütüphaneye eklendi. İnmesini beklemeden, direkt GeForce Now üzerinden oynamaya başladım.

@Darksoul27 @manyetik14 arkadaşlar Ubisoft bir yazı paylaşmış kısaca şöyle diyor; satın alma ve dijital ürünlerin teslimatının gecikmesi konusundaki problemi araştırıyoruz. Rahatsızlık verdiğimiz için üzgünüz ve biz bir çözüm bulmaya çalışırken sabrettiğiniz için teşekkürler. Destek sayfamızı takip etmeye devam edin sorun çözüldüğü zaman bu mesajı kaldıracağız.

nasıl yaptınız o işlemi bende yapayım

Destekle boşuna iletişime geçmeyin ben geçtim problemin linkini attılar değişen birşey olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…